Alegeri de pariuri-Portugalia-Ungaria-Cupa Mondială de calificare

Scoala pariurilor

În această seară, la ora 21: 45, la “Estádio da luz” va avea loc un meci foarte interesant, în care Portugalia și Ungaria vor fi protagoniști și se vor întîlni din nou după ce acum nouă luni se vor duela la Campionatul European.

PortugaliaPortugalia nu se îndoiește că echipa își începe lupta preferată în această seară, având o valoare suplimentară, precum și avantajul că va evolua pe propriul câmp, unde cu siguranță susținătorii vor juca un rol important. Lucitanii au participat la șase campionate mondiale din întreaga istorie, atingând cele mai bune rezultate în 1966, când au reușit să termine pe locul trei în ediție cu 16 echipe care au avut dreptate, impresionând și în 2006, când au terminat pe locul patru. După succesul Campionatului European cu nouă luni în urmă, Național condus de Fernando Santos are un moral bun, care vizează calificarea directă în turneul rus, dar fiind în lupta directă cu Elveția, care este în prezent clasat pe primul loc în grupul B, la trei puncte distanță. Portugalia a acumulat nouă puncte în patru meciuri desfășurate până acum în această campanie de calificare, învingând trei victorii, pierzând o dată, marcând cel puțin 16 goluri în aceste meciuri, marcând doar trei.

 

UUngariangaria, pe de altă parte, are oa doua șansă la casele de pariuri, așa cum a fost de obicei, cu o echipă mai puternică, dar și mai experimentată, fiind dezavantajată și faptul că va evolua în mișcare. Ungurii lauda nouă participanți la campionatele mondiale, dar trebuie remarcat faptul că acestea nu s-au calificat la un turneu în 1986, și, așa cum se întâmplă în această campanie de calificare, este greu de crezut că vor putea să rupă “blestemul”. Naționala condusă de Bernd Stork se află pe locul trei în grupul B, fiind la două puncte distanță de locurile care duc la turul rus. În patru meciuri pînă în prezent, Ungaria a acumulat șapte puncte, câștigînd cu Letonia și Andorra, marcînd egalitatea cu Insulele Faroe, învingînd Elveția, în aceste meciuri marcînd opt goluri, obținînd trei.

În ultimele trei meciuri, Portugalia s-a ocupat extrem de ofensator fotbal, întâlnindu modeste a echipei, dar și de Ungaria nu este teribil de un grup, de aceea mă aștept ca луситанцы obținută liberă a câștiga și de a înscrie cel puțin două goluri, cu atât mai mult, că ei au de partea lor și avantajul propriului teren.

Statistica martie: 71W-0V-32L

Statistica februarie: 109W-9V-49L

Prognoza Portugaliei-Ungariei: gazdele marchează peste 1,5 goluri, la 1,42 cote în NetBet

Prognoza cotei mari Portugalia-Ungaria: 1-0 în pauză, la 2.55 în NetBet

Leave a Comment