Betano Sport

Stiri de pariuri

Online Casa Betano rapid a urcat la partea de sus a preferințelor jucători români, principalele puncte de atractie au fost prezentate bonus de Înregistrare, foarte bogat rata de pariuri sportive, inclusiv și antepost, precum și datorită emisiunilor sportive, care includ 4 stele din 5 cele mai bune campionate, precum și Liga 1 din România. Bogăția ofertei este asociată nu numai cu numărul de evenimente,ci și cu numărul de opțiuni pentru eveniment, unele opțiuni nu pot fi găsite în altă parte.

Introducere

Deși casa Betano a intrat pe piața pariurilor online doar la începutul anului 2016, a existat o creștere relativ rapidă a preferințelor utilizatorilor. “Explozia” a venit odată cu turneul final Euro 2016, când Betano a arătat tuturor oferta bogată pe care a avut-o. De atunci, lucrurile au crescut doar pentru această marcă originală în Grecia și am văzut o platformă excelentă pentru toate dispozitivele, una dintre cele mai apreciate atunci când vine vorba de aplicații mobile care devine mai bună. O altă categorie de top a Betano sunt pariurile speciale pe cote foarte bune, dintre care unele sunt disponibile doar în acest Parlament.

Oferta live, dar, de asemenea, oferta pre-live este una dintre multele atracții. Aceasta include emisiuni live, pariuri AntePost, dar, de asemenea, multe alte aspecte care te fac să te îndrăgostești de Betano. Dintre toți agenții de pariuri online din România, Betano a avut cu siguranță cea mai fulminantă urcare.

Uite ce trebuie să știi despre Betano

De ce aici?

  • Primă de înregistrare semnificativă în comparație cu multe alte case
  • Marja de 0% pentru unele dintre evenimentele majore
  • Numeroasele evenimente sportive din oferta operatorului
  • Opțiunea de a face un pariu înainte de sfârșitul anului (Cash Out)
  • O mulțime de articole sportive pe platforma Betano

Bonus de înregistrare

Bonus de înregistrare

Aceasta este 100% din primul depozit la Betano la 500 lei, va fi creditat imediat ce faceți depunerea. Bonusul poate fi jucat atât în pariuri sportive și în alte jocuri, secțiunea sloturi video. Pariuri sportive trebuie să se desfășoare de 5 ori la cote minime de 1,65, și în cazinou de 12,5 ori. Orice retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de desfășurare va duce la pierderea bonusului și a profitului rezultat din utilizarea acestuia. Suma rămasă poate fi verificată în orice moment prin simpla apăsare pe numele dvs. de utilizator. Apoi, în fereastra care se deschide, alegeți din meniul din stânga ” promoții – > promoții active””

Oportunități și pariuri

Betano are una dintre cele mai bune oferte cu sute de jocuri pe zi, și cu mai mult de 100 de opțiuni de pariuri pentru fiecare eveniment individual. Sponsorul Ligii românești de fotbal 1 are multe pariuri unice pe care nu le putem găsi în altă parte, Putem face tot felul de pariuri nebunești din politică, divertisment sau alte sporturi mai puțin cunoscute.

Reputație

Acum trei ani, nimeni nu mai auzise de Betano în România, iar când a apărut el, nu erau mulți care să-și deschidă conturile. Oamenii de aici au început o strategie puternică de marketing care le-a făcut cunoscute, a devenit sponsorul mai multor echipe și competiții importante. Lumea a început să devină curioasă în legătură cu site-ul și a văzut că are ce a mai rămas pe platforma Betano.

Bun venit bonus și promoții

Cadoul de bun venit al lui Betano de la 100% la 500 RON este mai mult decât suficient pentru a te distra pentru o perioadă bună de timp. Dacă aveți activitate intensă, atunci așteptați mai multe bonusuri reîncărcați variind de la 100-200 RON. O premieră a acestei mărci în România au fost site-uri fullbet care au fost un mare plus față de FreeBet-uri și pot fi găsite la meciurile principale.

Acoperire directă

În calitate de sponsor al Premier League, era de așteptat să difuzeze Liga 1, dar în plus față de acest campionat intern găsim live streaming de un număr de campioni de top din Europa plus a doua competiții sau meciuri europene. Ca și alte sporturi, putem juca multe jocuri de tenis, handbal sau motociclete de curse.

Client

Pentru a avea un pachet complet, un agent de pariuri online trebuie să știe cum să comunice cu utilizatorii săi, și Betano o face foarte bine și rapid. Fie că vorbim despre actualizarea datelor contului, verificarea sau solicitarea cotelor, serviciul pentru clienți este impecabil.

Cum să vă înregistrați

Cum să vă înregistrați

Odată ajuns la site-ul Betano, faceți clic pe butonul gri “înregistrați-vă acum”. Suntem plăcut surprinși să vedem că înregistrarea este făcută într-un singur pas (doar o pagină trebuie completată). Există 15 cutii pentru a umple și 3 sau 4 pentru a verifica, dar acest lucru nu ar trebui să dureze mai mult de 2 minute. În prima fază trebuie să fie completat în adresa de e-mail, numele de utilizator pe care doriți și parola aleasă, mai târziu trebuie să se repete.

Vi se cere să selectați sexul (Bărbat/Femeie) pentru a completa prenumele, numele, data nașterii, numărul de telefon mobil, țara, orașul, adresa, codul poștal, și apoi să răspundeți la întrebarea pe care urmează să o alegeți, înainte, problema siguranței. În cele din urmă, trebuie să completați CNP și să verificați dacă sunteți rezident român, dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale, dacă ați atins vârsta de 18 ani și dacă sunteți de acord cu Termenii.

  1. Introduceți aici pentru a deschide un cont nou
  2. După ce ați intrat sunteți întâmpinat cu un video de prezentare, și pe stânga trebuie să alegeți e-mail și nume de utilizator
  3. După ce faceți clic pe butonul portocaliu “Register” va apărea și alte date pe care trebuie să le completați
  4. Puteți face un depozit, dar amintiți-vă pentru a verifica contul dvs. cât mai curând posibil
  5. După înregistrare puteți paria imediat

Promoții principale

Bonus pe mai multe bilete

Cu Betano fiecare bilet cu un minim de 4 selecții puteți obține un bonus de cel puțin 10% din câștiguri și nu mai mult de 50%. Fotbalul și baschetul sunt eligibile. Concursurile care participă la promoție pot fi găsite pe pagină. Cota minimă pentru fiecare selecție este de 1,5.

Opțiuni de desfășurare și acoperire sportivă

Agenția de pariuri Betano Betano are 26 de sporturi în oferta sa pre-live, de la MMA sau biliard la sporturile electorale. În plus, putem găsi, uneori, de asemenea, Pariuri Speciale, din zona de divertisment sau chiar politică.

Desigur, opțiunile pentru un eveniment sunt destul de mari. De exemplu, în top campionatele de fotbal Betano prezintă între 170 și 200 de variante de pariuri. Mai mult, deoarece Betano este sponsorul primei ligi, are o mulțime de pariuri pentru fiecare meci din campionatul românesc, anumite opțiuni nu pot fi urmărite pentru ceilalți agenți de pariuri. Generozitatea ofertei de fotbal se găsește, de asemenea, în tenis, handbal, baschet sau alte sporturi. De exemplu, pentru tenis avem aproximativ 25 de pariuri pe ATP și WTA jocuri, pe turnee Grand Slam oferă extins mai mult.

Betano este cel mai bun bookmaker on-line și atunci când vine vorba de pariuri antepost (pe termen lung). Primim sute de astfel de pariuri oferite pentru fotbal, pariuri colectate în două secțiuni de pe pagina principală, secțiuni numite “câștigătorii meciului “și”pariuri speciale”. De asemenea, pentru alte sporturi importante Betano prezintă zeci de pariuri anterioare, pariuri care pot fi foarte ușor de găsit.

Betano are o ofertă peste medie în termeni de pariuri live, dar nu la fel de bogat ca în secțiunea pre-live, trebuie să recunoaștem. Cu toate acestea, deseori vedeți mai mult de 50 de evenimente în această secțiune în același timp.

Desigur, veți fi foarte mulțumit de funcția Cash-out, permițându-vă să faceți un pariu ori de câte ori doriți, economisind în acest fel emoțiile finale de competiție, moment în care nenumărate bilete sunt pierdute.

Interfața și betticket

Interfața Betano este foarte ușor de utilizat, astfel încât să puteți găsi imediat ceea ce căutați. Chiar și în partea de sus a paginii principale Betano vă oferă o caracteristică pentru a căuta un eveniment sportiv. Este suficient pentru a scrie doar numele echipei / jucătorului și veți vedea toate meciurile din toate sporturile care sunt contestate de el / ea în următoarea pauză.

Adăugarea de selecții la un bilet de pariuri multiple este extrem de ușor prin pur și simplu clic pe cotele dorite (1, X, 2, cote duble, mai mult / sub 2.5 goluri, etc.). Imediat după prima selecție va apărea pe ecran biletul de pariuri, care va crește cu fiecare eveniment suplimentar, câștigurile potențiale vor fi actualizate în mod automat permanent.

Aplicația mobilă

La Betano puteți paria pe calculatorul dvs. personal, precum și pe orice dispozitiv mobil, prin aplicația care trebuie descărcată și instalată.

În ceea ce privește evenimentele live, aveți multe caracteristici, chiar mai mult decât desktop. Una dintre cele mai importante sunt” pagina fierbinte”, în care veți descoperi cele mai populare/Cele mai importante curse ale zilei, cu caracteristica” Speedbet”, veți plasa Pariul în doar două secunde, dacă aveți o miză. De asemenea, pe iOS sunt disponibile pariuri voce-comandă (pentru rezultatul final), o premieră pentru România.

Unibet live coverage

La Betano primiți aproximativ 24 000 de emisiuni sportive pe an, care pot fi văzute pe desktop, precum și pe telefonul mobil. Una dintre competițiile interesante care sunt difuzate sunt Liga, Bundesliga, Ligue 1, o serie, precum și Liga I în România, dar, de asemenea, multe meciuri de tenis în ATP, WTA sau Grand Slam turnee. Puteți vedea, de asemenea, multe emisiuni de sporturi mai puțin cunoscute, cum ar fi volei pe plajă, tenis de masă, cricket, badminton, boluri, etc.

Programul emisiunilor live poate fi găsit în secțiunea de pariuri live. Aici puteți vedea toate emisiunile live care vor fi în Betano în acea zi. Pentru a le vedea, aveți nevoie doar de bani în cont sau ați plasat un pariu în ultimele 24 de ore. În secțiunea de pariuri pre-live, evenimentele live sunt recunoscute destul de ușor, cu o icoană care le distinge de celelalte (un mini-TV).

Cazinoul Betano

Bonusul de bun venit, împreună cu faptul că este mai ușor să îndeplinești condițiile de pariere decât concurența, este doar unul dintre motivele pentru care pot recomanda acest cazinou în topul mărcilor românești de jocuri de noroc. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru un cazinou online, care vă oferă siguranță și securitate, bonus, și vă menține pe sloturile populare produse de NetEnt, Betano Casino poate fi alegerea potrivită pentru tine. Nu la sloturi jackpot, sau ruleta, sau mesele de blackjack, dar ne așteptăm ca situația să rectifice, deoarece este un cazinou de succes are toate caracteristicile speciale pe care le are.

Ar trebui să știți că bonusul de bun venit oferit pentru entuziaști de pariuri sportive este, de asemenea, valabil în zona de cazinou. Cititorii care deschid un cont nou la Betano și Casino și fac o primă depunere între 25 și 500 de lei, și vor intra în cont cu o sumă egală cu suma depozitului, care este de 100% până la 500 de lire de la agenție. Dacă vă întrebați ce să faceți pentru a colecta bonusul Cazinoului Betano, răspunsul este un scurt: absolut nimic. Nu aveți nevoie pentru a trimite e-mail, sau activați-l, doar contul va fi completat cu bonus legate de depunerea inițială.

Sprijin pentru produse

Metodele de contact Betano pot fi găsite în partea de jos a fiecărei pagini în secțiunea “Contact” (prima din lista de 5 secțiuni scrise în roșu). Dacă aveți o întrebare sau nemulțumirea cu privire la o promovare, contul dvs. sau orice legat de Betano, puteți comunica prin intermediul chat-ul Live, disponibil zilnic între 14:00 și 23:30. Alternativ, puteți trimite un e-mail la adresa romania@betano.com sau puteți apela o taxă contra, disponibile între 16: 00 și 22: 00. În același timp, veți primi adresa de e-mail pentru probleme de marketing, publicitate și sponsorizare. marketing.romania@betano.com.

Informații generale

În 2016, Betano a devenit sponsorul oficial al Ligii I și singurul operator care a difuzat în direct meciurile din campionat.

Promovările zilnice, inclusiv marja de 0%, precum și bonusul pentru mai multe bilete sau pariul 0-0 returnat, sunt de asemenea importante. De asemenea, faptul că Betano este accesibil nu numai de pe desktop, dar, de asemenea, de pe telefonul mobil, este un avantaj important, împreună cu caracteristici foarte interesante oferite de aplicația, unele nu capabil să le găsească în versiunea desktop. Toate aceste aspecte nu pot rămâne indiferente față de un jucător.

Leave a Comment