Betfair Sports

Stiri de pariuri

Casa de Internet Betfair este singurul schimb din România, care permite plasarea pariurilor împotriva rezultatului. Dar nu este singurul lucru care iese în evidență. Încercarea de a atrage noi clienți prin prezentarea șanselor sporite pentru un anumit eveniment se dovedește a fi un succes real. Un alt avantaj este furnizarea unei aplicații mobile atât pentru Android, cât și pentru iOS. Într-un moment în care tinerii și nu numai că sunt din ce în ce mai atașați de un astfel de Obiect gadget, faptul că pot paria oricând doresc este un mare avantaj pentru Betfair.

Introducere

Una dintre singurele case de schimb online din lume și singura care a primit o licență de exploatare în România este Betfair. În România, puțini jucători sunt buni la bursă, majoritatea preferă partea Sportsbook, unde avem pariuri normale, ca și în cazul altor case de pariuri online. Acest brand nu a fost unul dintre preferatele utilizatorilor imediat după obținerea licenței în România, a avut o audiență specifică mai separată. În schimb, după ce au început să introducă șanse mari de premieră în țara noastră, lucrurile s-au schimbat și lumea a început să vadă ce are o ofertă bună și cât de ușor este să pariezi pe mobil.

O strategie a acestei case de a atrage în mod constant cât mai mulți utilizatori este prezentarea săptămânală a cotelor semnificativ crescute pentru o anumită opțiune de eveniment sportiv, cote la care toți cei care nu au un cont și vor crea până la momentul meciului introducând un anumit cod. În plus, să clarificăm că Betfair are și emisiuni sportive, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care jucătorii aleg casa online Betfair.

Iată ce trebuie să știți despre Betfair

De ce aici?

 • Singura casă de licență pe care o puteți paria împotriva unui anumit pont (Lay)
 • Furnizarea de emisiuni live de la 13 sporturi, inclusiv curse de cai și ogari
 • Cotele promoționale oferite clienților noi
 • Funcția Cash Out, din ce în ce mai apreciată printre jucători
 • Rambursarea numerarului dacă alegerea pe bilet nu este un câștigător

Servicii

 • Cele mai populare competiții din partea de sus a paginii
 • Posibilitatea de a vizualiza evenimentele sportive prezentate numai în acea zi
 • Evenimente grupate pe sport în secțiunea ” conduită”
 • Prezentarea principalelor statistici ale meciurilor curente
 • Oferte de bilete în funcție de cota maximă a evenimentului ales

Opțional

 • Prezentarea acțiunilor la care toți utilizatorii sunt eligibili
 • Transmisii live la câteva minute de călărie și curse de câini
 • Prezentarea pariurilor antepost în marile competiții
 • Creșterea cotelor utilizând secțiunea ” Price rush”
 • Opțiunile de pariere în timp real sunt blocate foarte rar

Bonus de înscriere

Bonus de înscriere

Dacă doriți un bonus de înscriere, completați codul ZBAN01 în câmpul în care vi se va cere să completați codul promoțional (la înregistrare). Dacă faceți acest lucru, veți primi un bonus de până la 500 de dolari. Poate că nu este un bonus atât de impresionant, dar avantajul este în condițiile minime de pornire x1. Astfel, acest bonus este oferit sub formă de freebet, care nu trebuie utilizat mai mult de 30 de zile.

Pariuri și oferte

Din acest punct de vedere, Betfair stă foarte bine, aici găsim mai multe șanse de evenimente mai bune decât în alte agenții pentru anumite tipuri de pariuri. Nu numai că fotbalul vizează acest avantaj, dacă pariați pe alte sporturi, veți fi surprinși de șansele bune pe care încă nu le cunoașteți. Oferta este bogată din toate categoriile și foarte rar blochează meciurile aici, chiar și cele suspectate de aranjamente rămân disponibile până în ultimul moment.

Reputație

Acest brand este cunoscut în întreaga lume și funcționează în zeci de țări din întreaga lume. Betfair colaborează cu Arsenal și Barcelona, fiind parterul oficial al pariurilor. Pentru un astfel de nume cunoscut, nici măcar nu trebuie să citiți recenzia, deoarece aveți o garanție a seriozității și profesionalismului atunci când vă înregistrați pe singurul site de pariuri cu bursa română,

Bonus de bun venit și promoții

Un pachet unic de bun venit la noi, pentru primele 5 pariuri minim 50 RON primiți 100 RON bonus, adică 100 × 5= 500 RON ca freebet. Dacă doriți altceva ca un cadou de bun venit, atunci fiți conștienți de faptul că acest agent de pariuri oferă săptămânal cel puțin 2-3 șanse sporite, cu care vă puteți alege un freebie important cu un pariu minim.

Transimisii vii

Singurul aspect pe care Betfair trebuie să-l îmbunătățească serviciile este difuzarea live. Avem câteva meciuri prezentate, dar pentru un astfel de brand ar trebui să vedem mult mai multe evenimente. În plus față de câteva secunde de ligi de fotbal pe care le are în ofertă, putem găsi în schimb o mulțime de meciuri difuzate în direct de la tenis, un sport pe care știm că mulți oameni pariază recent.

Relații cu clienții

Pentru orice afacere care lucrează direct cu clienții, Betfair acordă o atenție deosebită relațiilor cu utilizatorii, astfel încât să poată comunica cât mai ușor posibil. De la verificarea contului și la alte probleme tehnice, echipa care se ocupă de asistența tehnică vă oferă posibilitatea de a vă ajuta cu orice probleme pentru a vă face Pariul mai liber.

Cum să vă înregistrați

Cum să vă înregistrați

Procesul de înregistrare durează foarte puțin timp și acest lucru se face prin completarea formularului care se deschide imediat ce apăsați butonul negru “Înregistrare acum” prezent în colțul din dreapta sus. Informațiile personale (sex, nume, prenume, data nașterii, țara, adresa de reședință, cetățenia, CNPF, numărul de telefon mobil) trebuie să fie corecte, deoarece orice cont creat este ulterior supus procesului de verificare. Acest lucru se face prin trimiterea unor copii ale buletinului de identitate, iar celălalt, din care se poate obține confirmarea adresei.

Apoi, suntem rugați să completăm informațiile legate de contul nostru Betfair. Aici trebuie să scriem o adresă de e-mail, să alegem numele de utilizator, parola și să o confirmăm. În plus, trebuie să alegem o întrebare de securitate și răspuns, moneda în care vrem să avem un cont și un cod promoțional (dacă vă înscrieți pentru a obține un bonus de pariere). De asemenea, trebuie să rețineți că aveți vârsta de 18 ani și să acceptați termenii. În plus, puteți marca că doriți să primiți oferte și promoții prin poștă.

După finalizarea procesului de înregistrare, va apărea o fereastră în care vi se solicită să faceți primul depozit. Puteți efectua în loc sau mai târziu, după cum preferați.

 1. Faceți clic aici pentru a deschide un cont nou
 2. Veți fi redirecționat către o pagină cu un bonus de bun venit
 3. Faceți clic pe ” Înregistrare”
 4. Completați formularul cu datele dvs. personale
 5. Dacă doriți să obțineți un bonus, trebuie să completați și Codul promoțional
 6. După ce ați terminat, rămâne doar să verificați contul dvs. și să depuneți un depozit

Acțiuni principale

Șanse sporite pentru clienții noi

În fiecare săptămână, Betfair prezintă șanse semnificativ mai mari pentru rezultatul evenimentului, rezultatele care vizează în mod obișnuit un meci de fotbal, dar există și excepții. Astfel de șanse sunt eligibile numai pentru clienții care nu au un cont în Betfair și le vor crea înainte de începerea meciului zilei, introducând un cod bonus la înregistrare format din 4 litere și două cifre. Câștigul posibil va fi acordat sub formă de freebies.

Pariuri combinate pe bilet

Acum, la Betfair, aveți șansa de a alege mai multe tipuri de pariuri din același eveniment pe același bilet. Acest lucru vă poate oferi o șansă mult mai bună de a avea un meci în care aveți încredere și destul de mult știți cum va avea loc jocul. De exemplu, puteți alege rezultatul final, rezultatul final într-o pauză sau într-un anumit interval, numărul de goluri la sfârșitul sau în pauză, bombardier, colțuri și multe altele, toate aceste pariuri de la un meci la un bilet.

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Deoarece Agenția Internațională operează mai mult de 15 ani în domeniul jocurilor de noroc, oferă clienților săi evenimente de 25 de sporturi, de la cele mai populare la cele mai puțin frecvente, cum ar fi electronica, netball sau fotbalul australian. Nu există suficiente pariuri politice sau pariuri în zona de divertisment atunci când este necesar.

În ceea ce privește numărul de opțiuni pentru un eveniment, este minunat, dar numai pentru competiții / meciuri importante. Aici ne referim nu numai la fotbal, ci și la alte sporturi mai cunoscute. De exemplu, pentru meciurile/competițiile de tenis majore, avem, de asemenea, handicapuri reglabile pe care le întâlnim rar în alte case de pe internet.

Secțiunea de pariuri în timp real este, de asemenea, foarte bogată în Betfair. Veți găsi adesea aici aproximativ 50 sau chiar 100 de evenimente.

În plus, la Betfair, aveți opțiunea de a face bani în întregime sau parțial, în cazul acestuia din urmă, protejând o parte din profiturile pe care le-ați primit la acel moment, cealaltă parte rămâne în joc. Tu ești cel care decide ce sumă doriți să obțineți în contul dvs. și că îl păstrați activ.

O caracteristică foarte interesantă pe care nu o găsim în altă parte ne oferă posibilitatea de a returna numerar fără a fi nevoie să începeți, pariurile în cazul în care o alegere pe biletul zilei este nerezonabilă. Doar bifați “aplicați Asigurarea Biletului” pe biletul de joc (dacă aveți cel puțin 3 pariuri pe bilet). După aplicarea opțiunii, rata totală va scădea ușor, dar veți fi rambursați pentru bani reali dacă alegerea vă va scoate din bilet.

Interfață și bilet de pariuri

O selecție simplă de împușcături în partea de sus a paginii principale din ” Sportsbook “(pe un fundal negru) va deschide o listă a tuturor sporturilor disponibile. Prin alegerea unui sport, veți descoperi meciurile acestui sport care au loc, respectiv, care vor începe în următoarele ore. În cazul în care doriți să găsiți o anumită competiție, selectați fila aruncați toate și apare o listă cu toate competițiile din acest sport.

Adăugarea mai multor opțiuni în biletul de licitare se face cu ușurință, cu un singur clic în câmpul cu cota dorită. Pe măsură ce adăugați selecții, puteți vedea cum apar unul sub celălalt, într-un bilet virtual, a cărui cotă totală este actualizată în mod constant.

Dacă ați adăugat mai multe opțiuni la bilet, dar doriți să pariați separat, completați pariul pe care intenționați să îl plasați lângă fiecare pariu. În cazul în care doriți să plasați mai multe pariuri pe bilet, completați pariul înainte de “alegere multiplă”. Dacă aveți cel puțin 3 opțiuni și doriți să vă asigurați că unul dintre ele este nerezonabil, bifați caseta de selectare aplicați asigurarea biletelor despre care am vorbit mai sus. Puteți juca, de asemenea, un tip de sistem de pariuri prin alegerea tipului de pariu totul de la ” alegere multiplă “(dublu, Trixie, brevet, etc).

Aplicație mobilă

Un aspect foarte important este că vă puteți conecta la Betfair de pe orice dispozitiv, puteți paria atât pe computer / laptop, cât și pe telefonul smartphone sau pe tabletă. În timp ce dispozitivele mobile pot fi redate direct în browser, vă recomandăm să descărcați o aplicație numită Betfair Sports Betting pentru mai multă fluiditate. Dacă aveți un telefon cu sistem iOS, aplicația poate fi descărcată din AppStore.

Aplicația oferă toate caracteristicile pe care le găsiți în versiunea desktop, inclusiv capacitatea de a face depozite și retrageri.

Transmisii live

Betfair oferă clienților săi 10.000 de transmisii sportive de cel puțin 11 sporturi dacă am exclude curse de cai și curse de câini, unde sunt difuzate la fiecare 10 minute. Este adevărat că nu putem urmări două curse dacă nu punem cel puțin un pariu pe eveniment. Printre competițiile interesante se numără seria A, Eredivisie sau FA Cup, dacă ne referim la fotbal, precum și o mulțime de meciuri de tenis în schemele ATP, WTA și turneele de Grand Slam.

Puteți accesa www.livevideo.betfair.com ori de câte ori doriți să consultați un ghid live. În secțiunea de pariuri preliminare, evenimentele care vor fi difuzate în direct sunt recunoscute destul de ușor, având o pictogramă care le diferențiază de ceilalți.

Betfair Casino

Toți cei care pariază pe Betfair întreabă De ce Betfair nu are o secțiune de cazinou, așa că din 2019 toate aceste eșecuri au fost rezulvate, platforma are acum un cazinou online și un cazinou Live. Putem găsi aproximativ 20 de jocuri ca aparate, numărul nu este așteptat de fanii pacanelor, dar am avut nevoie de puțină răbdare, deoarece oferta se va îmbunătăți în timp. Deși nu există multe jocuri, majoritatea au jackpot-uri foarte mari, care în total colectează premii de sute de milioane de lei. Putem lista unele dintre cele mai cunoscute sloturi pe care le veți găsi aici: Age Of Gods, Justice League sau Batman Begins.

La casino live oferta este destul de bună aveți o ruletă live cu un dealer roman pe care puteți paria între 0,5 și 200 de euro, iar Blackjack are 3 mese cu mize între 5 și 2,500 de euro. El poate juca chiar Live poker în stil Hold ‘ em, De asemenea, cu dealeri din România. Jocurile menționate anterior pot juca, de asemenea,” OFFLINE”, adică fără un dealer 24/24, nu este chiar offline, deoarece aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a le accesa.

Suport tehnic

Pentru a vedea metodele prin care puteți contacta operatorii Betfair, faceți clic pe fila Ajutor și contact, pe care o veți găsi în subsolul oricărei pagini, atât pe piața Sportsbook, cât și pe bursă. Înainte de a contacta operatorii, asigurați-vă că ați citit cele mai frecvente întrebări (Întrebări frecvente), precum și răspunsurile care se află în fila Ajutor și contact. În cazul în care nici un răspuns vă satisface puteți contacta operatorii prin chat sau direct de pe site-ul prin intermediul formularului. Betfair se laudă că timpul mediu de răspuns în timp real este de 60 de secunde, iar prin poștă este de 8 ore, un timp destul de bun.

Informații generale

Una dintre singurele case de schimb online din lume și singura care a primit o licență de exploatare în România este Betfair.

Betfair are peste 10.000 de emisiuni live în fiecare an, iar faptul că poate oferi 11 Sporturi Live este apreciat. Asta nu mai vorbim de curse de cai și câini care încep la fiecare câteva minute. Deci, aveți suficiente motive pentru a vă înscrie la Betfair pentru a vă convinge de acest lucru cu un acces ușor la site.

Leave a Comment