Care dintre favorite pentru a câștiga Cupa Mondială 2018 la casele de pariuri

Scoala pariurilor

Pariuri sportive cu cote fixe

Pariuri sportive cu cote fixeAu mai rămas mai puțin de 3 luni până la Cupa Mondială din Rusia, care va debuta pe 14 iunie cu confruntarea țării gazdă și a Arabiei Saudite. Perioada anterioară a Cupei Mondiale este ideală pentru plasarea mai multor pariuri pe termen lung, cel mai cunoscut fiind cel care a câștigat trofeul suprem. Putem găsi această opțiune în toate casele de pariuri, Bookmakers au pregătit deja cote chiar și pentru toate meciurile din faza de grup. Nu este ușor să subliniem naționala care va lua în cele din urmă Cupa, dar cu puțină inspirație putem lovi, deoarece favoritul # 1, potrivit Bookmakers, are mai mult de 5.00.

În turneul final participă 32 de echipe, matematic fiecare are o șansă de a câștiga, dar în mod realist vorbind numai cele mai bune 5-6 grupuri din lume au într-adevăr posibilitatea de a pune mâna pe Cupa Mondială. Nu vom vedea niciodată Senegal, Islanda sau Japonia că va participa la o astfel de competiție, acestea sunt doar câteva exemple pe care încercăm să vă facem să înțelegeți că, din numărul total de concurenți, doar câțiva merită atenția și investiția noastră.

Brazilia și Germania sunt principalele favorite

Brazilia și GermaniaBrazilia caută răzbunare după ce a pierdut Cupa Mondială acum 4 ani chiar pe teren, nimeni nu va uita în curând un coșmar semifinal în fața Germaniei, 1-7. Germania a câștigat apoi finala împotriva Argentinei. Nu a existat un turneu final în care Brazilia și Germania nu au început cu șanse mari, vorbim despre două țări care au câștigat împreună de 8 ori. Dacă brazilienii din toți jucătorii sunt clar distinși de Neymar, germanii au o situație complet diferită, aici se pune accentul pe jocul echipei, nu pe individualitate.

Franța, Spania, Argentina și Belgia sunt, de asemenea, vizibile

Griezmann, Pogba și Mbappe încearcă să aducă Franța la cel de-al doilea campionat mondial de istorie după un curs de euro 2016 eșuat pe care l-au luat. Iniesta este mai mult decât încrezător în ultimul campionat mondial de carieră după ce a adus trofeul pentru Spania în 2010, dorește să repete performanța din acest an prin clasicul tiki-taka. Messi a luptat cu Ronaldo de ani de zile, cel mai bun jucător de fotbal din lume, dar, din păcate, îi lipsește un trofeu important cu echipa națională a Argentinei, ediția din 2018 ar putea fi ultima pentru atacantul Barcelonei. Belgia are o generație incredibilă, mulți spun că poate forma 2 echipe la fel de valoroase ca și jucătorii buni, dar încă nu a reușit să obțină trofeul.

Pe aceste 6 Echipe merită să pariem dacă ajungem într-o țară mai slabă, șansele de a câștiga vor scădea dramatic. Evident, pentru o sumă mică, putem paria pe un grup în care credem sau îl susținem necondiționat. De exemplu, dacă sunteți un fan al lui Ronaldo, puteți conta pe Portugalia pentru a câștiga cupa mondială, are 23.00.

Intră în penultimul act

Dacă pariul direct pe câștigător pare prea îndrăzneț, puteți încerca ceva mai “sigur”, și anume că echipa națională va lua Top 4, adică va lovi semifinalele. Șansele sunt mult mai mici, dar dacă sunteți genul de jucător care alege un pariu mai mare pe Cote cu șanse mai bune că aceste alegeri sunt ideale.

Leave a Comment