Casa De Pariuri Sportive

Casa de Pariuri

Acum Puteți paria în casa de pariuri ori de câte ori doriți, toate pariurile pe care le-ați folosit în casele de la sol sunt acum disponibile online de pe orice dispozitiv.

Introducere

Casa de pariuri este o altă agenție de pariuri care și-a extins activitatea în domeniul online din 2015. Începe o agenție în Croația, unde lucrează sub numele de “HATTRICK-PSK”. Începând cu luna august 2016, casa de pariuri deține licența finală sub numărul L1160652W000306 emis de Comisia de Supraveghere ONJN.

Agenția deține peste 750 de agenții stradale din România, fiind unul dintre cei mai mari operatori din țară. Extinderea în domeniul online a fost mai ușoară pentru această casă de pariuri, deoarece a beneficiat de platforma din Croația. psk.hr care a tradus și optimizat pentru țara noastră. Așa se explică de ce platforma online este aproape de stabilitate și eficiență din partea agențiilor consacrate.

De ce aici?

 • Ofertă generoasă de pariuri înainte de meci și live.
 • Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android și IOS.
 • Prezentarea statisticilor preliminare pentru toate evenimentele din propoziție.
 • Posibilitatea de a paria pe loterii internaționale.
 • Oferta de evenimente din mai multe ligi inferioare în sporturile populare.

Servicii

 • Accesibilitate ușoară pentru evenimentele dorite.
 • Deschiderea contului se face cu ușurință.
 • Pariurile live sunt o organizație de sport și competiție.
 • Funcția de căutare a evenimentelor sportive.
 • Manipularea rapidă a retragerilor prin Portofelul Electronic Skrill.

Opțional

 • Posibilitatea de a vizualiza doar o ofertă pre-live din această zi.
 • Serviciul de streaming în timp real, fără obligația de a deține bani în cont.
 • Cote mai mari pentru rezultatul final (1×2).
 • Depozite și retrageri prin intermediul agențiilor terestre.
 • Nu există comisioane pentru depozite și retrageri.

Cum să vă înregistrați

Cum să vă înregistrațiFoarte ușor pentru a deschide un cont în casa de pariuri. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul” Înregistrare ” din colțul din dreapta sus al paginii principale. Se deschide o fereastră în care trebuie să completați numele de utilizator, parola, adresa de e-mail, numele, numele, data nașterii, CNP, țara, orașul de acasă, adresa, codul poștal, numărul de telefon. Pentru a finaliza procesul de înregistrare, trebuie să confirmați că aveți mai mult de 18 ani și că sunteți de acord cu,, condițiile stabilite de casa de pariuri. Un singur clic pe un buton,, înregistrare ” în subsolul formularului, și sunteți un client al acestui site.

Verificarea identității titularului de cont se efectuează prin a trimite o copie a buletinului de identitate, a buletinului de identitate, buletinului de identitate, pașaportului la adresa support@casapariurilor.ro. Experiența mi-a confirmat că mai rapidă a procedurii de bine, că o verificare de identitate trebuie să fie efectuate imediat după deschiderea contului și înainte de efectuarea primei depuneri.

Bonus de bun venit

Acest agent de pariuri nu oferă un bonus de bun venit jucătorilor care se înregistrează.

Acțiuni principale

În casa de pariuri nu găsim acțiuni permanente. Uneori oferă bonusuri fără depunere, care ar trebui să fie lansate doar o singură dată pentru a putea deduce..

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Pariul este o rată scăzută în casa de pariuri. Pentru pariuri înainte de meci, această companie de pariuri afișează evenimente din 11 sporturi, ceea ce este foarte mic în comparație cu agențiile care lucrează numai în mediul online.

Oferta de fotbal este destul de slabă în condițiile în care pentru competițiile de campionat sau de competiție ni se oferă 40-50 de opțiuni, în timp ce în alte agenții avem și peste 200 de opțiuni. Cu toate acestea, ni se oferă evenimente dintr-un număr mare de competiții. Șansele acestor evenimente sunt destul de mari, în special pentru alegerea pe piață, care este rezultatul final. Nu există pariuri pe carton, colțuri, markeri și handicapuri asiatice.

În ceea ce privește alte sporturi, numărul de opțiuni de pariuri oferite este extrem de mic.

Chiar și în pariurile live, casa de pariuri nu se află foarte bine. Am evaluat oferta în comparație cu una dintre agențiile online extrem de apreciate și am constatat că numărul de evenimente din oferta de pariuri la domiciliu este puțin peste jumătate din numărul de evenimente afișate de concurență. În cazul în care casa de Pariuri are între 17 și 22 de opțiuni de pariere pentru evenimente de tenis live, o altă agenție a avut 28 până la 38 de opțiuni de pariere disponibile.

În casa de pariuri, putem paria pe Curse de câini, curse virtuale de câini și cai, Lucky six și, în curând, pe curse virtuale de motociclete. Putem paria, de asemenea, pe cele mai populare loterii internaționale: Grecia Cinema. Win For Life Italia, New York Pick 10, rezultatele pot fi vizualizate pe o pagină cu același nume.

Interfață și bilet de pariuri

Interfață și bilet de pariuri

Interfața este bine structurată, permițând accesul facil la partițiile dorite. Puteți ajunge la evenimentul țintă, fie din coloana din stânga, unde se desfășoară activități sportive, fie cu funcția de căutare. În plus, evenimentele se reunesc în câteva zile, având posibilitatea de a consulta cele care vor avea loc în următoarele 3 ore.

Crearea unui bilet se face prin adăugarea selecțiilor dorite, pur și simplu făcând clic pe cota lor. Pe măsură ce adăugăm selecția, aceasta actualizează cota totală. Dacă vrem să plaseze un Bilet simplu, faceți clic pe fila,, pur și simplu”, adăugați o cotă și faceți clic pe,, Trimite”. Dacă vrem să punem un bilet în sistem, faceți clic pe fila,, Sistem”, alegem sistemul în care vrem să jucăm, încheiem pariul și faceți clic pe,, Trimiteți”. Pariul În cazul unui bilet în sistem este rata totală pe care dorim să o plătim (nu se înmulțește cu numărul de combinații). Dacă vrem să alegem unul sau mai multe meciuri fixe pe combinații, mutați cursorul la evenimentul țintă și marcați pictograma,, FIX ” care apare.

Rata minimă pentru crearea unui bilet la casa de pariuri este de 2 USD, atât pentru bilete simple, cât și pentru bilete combinate.

Accesibilitate pe dispozitive mobile

Casa de pariuri a dezvoltat o aplicație mobilă care poate fi accesată de pe un dispozitiv care rulează Android,dar și de pe IOS. Surprinzător, aplicația mobilă are mai multe sporturi în ofertă decât un site PC. Această aplicație permite jucătorului să se familiarizeze cu statisticile, echipele de start și istoria confruntării directe între luptătorii evenimentului țintă.

De asemenea, puteți utiliza aplicația pentru a căuta cea mai apropiată agenție terestra, dar și pentru a obține informații despre Biletul postat offline, deoarece alegerea sa este rezolvată. Pentru a profita de această caracteristică trebuie să scanați codul QR al biletului.

Transmisii Live

Serviciul de streaming al acestei case de pariuri nu are prea multă acoperire, oferă streaming de la Ligue 1, Primeira Liga, Liga Campionilor Asiei, volei și volei pe plajă. La fel de ușor de înțeles, acest serviciu nu are calitatea serviciilor oferite de casele de top, dar este un plus în condițiile în care există și case consacrate care nu au un astfel de serviciu. Atuul serviciului “casa de pariuri video live” este că poate fi accesat gratuit, fără a fi nevoie să aveți sume în soldul jocului.

Suport tehnic

Dezavantajul acestei case de pariuri este că nu oferă clienților servicii de chat. Puteți contacta operatorii sau angajații în următoarele moduri:

E-mail – la office@casapariurilor.ro -în general, răspunsul pe care îl primiți în aceeași zi.
Fax– 021 232 10 49
Telefon– 021 232 10 48 – aceasta este o opțiune recomandată de contact cu reprezentanții Site-ului.
Prin poștă-Adresa: Str. Nu. 2 odai, 2 odai, 2 odai.20, codul poștal 031126.
Personal, nu am găsit informații despre programul acestor servicii.

Concluzii

Deși are multe probleme cu agențiile care și-au extins activitățile de pariuri și în mediul online, putem spune despre platforma “casa de pariuri” că este probabil cea mai stabilă dintre ele, dar cu siguranță cea mai bine organizată.

Ca și contra pentru această platformă, putem menționa o scurtă listă de sporturi, dintre care ni se oferă evenimente, Opțiuni de pariere similare cu cele specifice locuințelor terestre, reducerea ratei în timp real.

Agenția are, de asemenea, unele avantaje pentru a păstra în minte: un serviciu gratuit de streaming în timp real, o aplicație mobilă destul de eficientă, cea mai bună ofertă de bingo de pe piață similară cu Superbet, precum și capacitatea de a testa jocurile (demo).

Deși nu oferă un bonus de înscriere și o promoție, în timp, agenția a surprins unele bonusuri fără depozit, cu condiția ca bonusul să funcționeze o dată fără restricții de șansă, astfel încât să îl puteți transforma în bani reali. Ca astfel de bonusuri nu sunt oferite de alte case de pariuri, cred că merită să fie păstrate în minte în speranța că putem beneficia de astfel de.

Leave a Comment