Casele de pariuri autorizate 2019

Casa de Pariuri

Potrivit statisticilor, în ultimii ani, tot mai mulți jucători și mai mult migrează din mediul offline în online, care este asociat cu numeroase beneficii identificate la casele de pariuri, care lucrează în online”‘ este Evident că fiecare jucător care face aceasta trecere, încearcă să aleagă cea mai bună ofertă de pe piață, așa că am decis să scriu aceste rânduri, menționând cele mai importante informații în acest domeniu. Am revizuit recenziile, bonusurile, securitatea, metodele de plată și toate caracteristicile pe care orice jucător le caută atunci când dorește să parieze online.

Cum sa alegi cel mai bun agent de pariuri online din Romania

 

Datorită faptului că fiecare

Datorită faptului că fiecare agent de pariuri poate avea atât avantaje, cât și dezavantaje, este suficient de dificil pentru cineva să pretindă că un anumit operator este cea mai bună alegere. Ca și în orice domeniu, vedem adesea lucrurile în moduri diferite și se întâmplă și în cazul pariurilor sportive. După sondajele de opinie efectuate de echipa “alegeri bune”, precum și feedback-ul constant primit de la un număr impresionant de cititori, putem specifica în mod clar principalele 5 criterii pe care trebuie să le luați în considerare atunci când doriți să vă deschideți contul la casa de pariuri online.

 1. Faima, seriozitatea și încrederea – provin de la casele de pariuri. Deși datorită faptului că sunt licențiate în țara noastră, într-adevăr nu puteți pune problema încrederii, nu uitați că au existat încă cazuri în care unele companii de poker online au dat faliment (Ultimate Bet sau Purple Lounge), jucătorii rămân cu bani blocați pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, nivelul de încredere este mult mai mare în domeniul online în comparație cu cel offline, unde frecvența scandalurilor este destul de mare.
 2. Bonusul de bun venit – este primul lucru pe care îl obervi pe pagina de pornire a operatorului online. În acest sens, sfatul nostru este să transmiteți prima impresie și să citiți cu atenție termenii de performanță asociați cu fiecare înainte de a decide dacă merită să deschideți un cont acestui operator.
 3. Promoțiile oferite – cele mai multe case de pariuri online oferă promoții regulate sau aleatorii cât de atractive sunt acestea atât de utile. Cele mai recente exemple sunt cele care au fost organizate în luna cadourilor, când Netbet sau Unibet fiecare zi este oferit un cadou tuturor clienților (bonusuri în bani, freebies, bonusuri de depozit, rotiri gratuite). Au existat destul de cazuri în care, după aceste acțiuni, jucătorii au reușit să retragă sume destul de consistente de bani cu investiții minime, astfel încât aspectul în sine este destul de important.
 4. Aplicații mobile-având în vedere creșterea fantastică a numărului de utilizatori de dispozitive mobile, majoritatea operatorilor online au dezvoltat aplicații speciale sau au optimizat site-urile lor, astfel încât fiecare client să poată accesa contul sau,atunci când sunt în mișcare. Dacă sunteți un susținător al acestor gadget-uri sau, din diferite motive, petrece cea mai mare parte a timpului său, ieșind din casă, atunci informați, înainte de a alege online-operator, pentru a deschide contul, astfel încât să puteți paria de pe telefonul mobil.
 5. Metode de depunere / retragere disponibile-presupunând că nu numai fostul prim-ministru al României este în stare să nu aibă un card bancar, vă sfătuim că, înainte de a deschide un cont la Agenția de pariuri online, verificați cu atenție ce metode de plată oferă. Asigurați-vă că puteți contribui cu ușurință și retrage fonduri. Rețineți că, dacă doriți să utilizați portofele electronice, cum ar fi Skrill sau Neteller, o parte din casele de pariuri online nu vă va oferi un bonus de bun venit.

Cum pot face bani pentru pariuri

Cum pot face bani pentru pariuri

Indiferent de casa de pariuri online în care creați un cont, astfel încât să puteți paria, trebuie să vă reîncărcați contul cu bani. Din fericire, se poate face, astăzi, în multe feluri.

Iată care sunt cele mai importante metode de depunere / retragere, precum și câteva informații importante despre fiecare dintre ele.

 • Un card bancar – este preferabil să utilizați un card bancar Visa ELECTRON, deoarece majoritatea cardurilor pot fi utilizate pentru depozite, dar când doriți să retrageți, mulți operatori online vă vor cere VISA ELECTRON. Potrivit sondajelor de opinie realizate de echipa “alegeri bune”, cele mai potrivite bănci pentru tranzacțiile online sunt ING, Banca Transilvania și BCR, în timp ce la sfârșitul celuilalt este Banca Română, mai puțin permisivă în ceea ce privește tranzacțiile pe site-urile online.
 • Transfer bancar-dacă aveți un cont bancar, dar nu aveți un card atașat la acesta, puteți depune direct din cont, dar durează între 2 și 5 zile lucrătoare, în timp ce retragerile se fac în termen de 3-10 zile lucrătoare.
 • Portofelele electronice Skrill sau Neteller – sunt mai puțin utilizate în ultima vreme din cauza taxelor destul de mari percepute și a faptului că acestea nu sunt de obicei acceptate pentru un bonus de bun venit. Pe de altă parte, acestea sunt cel mai rapid mod de retragere a banilor și sunt acceptate de toate casele de pariuri online atât pentru depozite, cât și pentru retrageri.
 • Paysafecard – principalul obstacol în calea acestei metode este că poate fi utilizat numai pentru depozite. Principalul avantaj este capacitatea de a merge la orice PayPoint sau oficiul poștal Roman, unde puteți,, cumpăra ” bani electronici cu bani reali.
 • Direct în agenții – acest lucru este posibil în casele de pariuri offline, care și-au extins serviciile și în mediul online. Acest lucru se aplică la nume precum Fortuna, Superbet, Stanleybet sau casa de pariuri.

Oferte și bonusuri în casele de pariuri online

Poate că cel mai puternic argument pentru casele de pariuri care își desfășoară activitatea în mediul online sunt bonusurile acordate. Iată care sunt principalele tipuri de bonusuri oferite:

 • Bonusul pentru un cont nou (verificat) – mai puțin comun în țara noastră, este un bonus care vă este oferit imediat după finalizarea procesului de verificare a contului dvs. personal. Conform legislației în vigoare, orice cont nou trebuie verificat în termen de 30 de zile de la data înregistrării. Pentru a vă încuraja să faceți acest lucru, dar și pentru publicitate, unele case de pariuri oferă un astfel de bonus. Dacă Maxbet oferă 50 de ruble fără depozit, ultima casă care a apărut pe piața de internet, Admiral, primește un bonus de 200 de ruble la verificarea contului.
 • Bonusul de bun venit acordat – la primul depozit, acest bonus constă, în special, în comparație cu depozitul inițial sau procentul din acesta, dar poate fi și o rată fără risc. În ceea ce privește lansarea bonusului de bun venit, acest lucru se poate face destul de ușor în unele cazuri, dar există și operatori în care condițiile de pornire sunt destul de complicate.
 • Bonus pentru dispozitive mobile – pentru a crește plasarea de pariuri pe dispozitivul mobil sau de a vă oferi libertatea de mișcare (depinde de modul în care doriți să se uite la lucruri), unele case de pariuri online oferă un bonus pentru prima miza pe un dispozitiv mobil (a se vedea on-line de Sport agenția Netbet sau Winmasters)
 • Reload bonus – Bonus de reîncărcare este oferit clienților care devin inactivi din diverse motive sau pur și simplu tuturor clienților în diferite ocazii.

De ce sunt necesare agenții de licențiere

Câțiva ani mai târziu, când legislația privind jocurile de noroc a fost destul de neclară, romanii ar putea paria (sau să joace poker, sloturi, Bingo etc.), unde doreau, 2016 a fost locul în care operatorii online care doreau să continue să lucreze pe piața română au fost forțați să licențieze temporar la începutul și 10 ani în lunile următoare.

Finalizarea și introducerea în practică a legislației a început sub semnul scandalului uriaș, care a dus la casa de pariuri online # 1 din lume, BET 365, a fost emisă o licență, iar o parte din clienții romani au primit amenzi. Acest lucru a fost posibil, aparent datorită faptului că Bet 365 a trebuit să-și suspende activitatea timp de aproximativ două săptămâni până când licența temporară a intrat în vigoare, dar operatorul online nu a făcut-o, a sfătuit experții săi.

Unul peste altul, la începutul anului 2018, cel puțin 21 de case de pariuri online funcționează legal, fiind licențiate până în 2026/2027. În cazul respectării condițiilor de licențiere.

Întrebări Frecvente

 • De ce ar trebui să trimit operatorilor Online copii ale anumitor documente?

Conform legislației țării noastre, fiecare cont de pariuri online trebuie să treacă printr-un proces de verificare în termen de 30 de zile de la deschidere. Acest lucru se face prin scanarea / fotografierea și trimiterea copiilor cărții dvs. de identitate, precum și prin dovada locului în care locuiți (factura de utilitate sau extrasul de cont).

 • Ce este lansarea unui bonus de bun venit?

De regulă, cele mai populare case de pariuri online echilibrează suma primului depozit, impunându-vă câteva condiții de pornire. În special, suma totală din contul dvs. (depozit și bonusul primit)trebuie să fie pariată la un anumit număr de ori, în timpul numărului specificat de zile (30, 60 sau 90 de zile în total), la rate mai mari decât valoarea stabilită de fiecare operator în parte.

 • Ar trebui să plătesc taxa de retragere?

Răspunsul este da. Chiar dacă plasarea unui bilet online este absolut gratuită, Veți plăti în fiecare an la ANAF (depunerea 200 se face până la 25 mai) impozitul pe fiecare retragere individuală, după cum este necesar:

1. până la 66, 750 dolari-1% din suma retrasă-conform datelor neoficiale, se pare că 99% din retragerile din 2017 se încadrează aici

2. tariful include: 66 751 de ruble și 445 000 de ruble-667,5 ruble +16%, ceea ce depășește 66 750 de ruble.

3. mai mult de 445 000 de ruble. – 61.187.5 + 25% pentru ceea ce depășește 445 000 de ruble.

 • Este legal să pariați în casele de pariuri online din România?

La sfârșitul anului 2016, pariurile sportive și de poker, cazino sau bingo au intrat în legalitate și în țara noastră.Deci, da, este legal atâta timp cât faceți acest lucru într-unul din cei 21 de operatori licențiați din România. O listă completă a acestora vă puteți familiariza pe pagina ONJN.

 • Ce se întâmplă dacă joc într-o casă de pariuri online fără licență în România?

Este cunoscut faptul că există tehnici mai puțin ortodoxe, cu ajutorul cărora puteți obține acces la contrafăcut online букмекерам pentru Meciul zilei în țara noastră (de obicei furnizorii de internet pot bloca accesul la ele), dar, de asemenea, noi nu vă încurajăm să facă acest lucru, pentru că amenzile sunt dureroase (5000 – 10000 dolari SUA) și oferta de case de pariuri licențiate în România este destul de generos.

Concluzii

Încheiem acest articol cu speranța că selectată informații vă va scuti de lungi căutări, care vă va permite, în același timp, de a forma o opinie cât mai multe opinii cu privire la cele mai populare online-case de pariuri licențiate în România, bonusurile oferite de acestea, metodele de plată și criteriile care trebuie luate în considerare la alegerea unuia dintre ei. În plus, v-am prezentat pe scurt răspunsul la cele mai frecvente 5 întrebări (puse în 2017) legate de pariurile sportive online.

Leave a Comment