Cele mai bune case de pariuri live

Casa de Pariuri

Pariurile live au darul de a ne da un sentiment unic chiar înainte de plasarea pariului, deoarece în doar câteva secunde cota se poate schimba dramatic. În fiecare minut al jocului, veți trăi la o intensitate maximă, indiferent dacă pariați pe “următorul gol, unghi sau out”, rămâneți lipit la televizor pentru a vedea alegerile dvs. câștigătoare. Live-pentru “vânătorii de șanse”, modul ideal de a obține câștiguri mai mari va crește automat șansele de 1 sau 2 soliști în timp, dacă egalitatea este menținută. Astfel, în doar 15-20 de minute de jocuri rămase putem obține cote de 2-3 ori mai mari decât înainte de meci.

Pentru a determina cea mai bună agenție online din România pentru pariuri live, am selectat 4 criterii: numărul de evenimente din joc, piețele de pariuri, emisiunile TV și disponibilitatea pe mobil. Fiecare secțiune a fost punctată cu note de la 1-5 și a fost făcută la sfârșit în medie.

Nu. meciurile disponibile au fost verificate sâmbătă la ora 17:00, când multe meciuri de fotbal și au fost selectate confruntări în Premier League pentru opțiunile de pariuri.

Unibet

UnibetPrimul lucru care vă atrage atenția atunci când accesați pariurile live la Unibet este Grafica, există o săgeată lângă fiecare sport cu care putem face meciurile să dispară și să apară cu / pe pagină, astfel încât să puteți vizualiza mai ușor fiecare sport live. Putem plasa, de asemenea, orice meci pe care le dorim la favorite să-l aibă în orice moment în prim-plan. Statisticile în timpul meciului sunt, de asemenea, un punct forte. Unibet se descurcă, de asemenea, bine cu transmisia sportivă, care poate fi accesată atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile. Unibet transmite anual aproximativ 30.000 de evenimente. Evident, cel mai popular sport este fotbalul, urmat de tenis și baschet.

Sportingbet

SportingbetDacă vă place să pariați în direct, în special pe meciurile de fotbal și tenis, Sportingbet este casa potrivită online pentru dvs. Și volei face parte dintr-un sport pe care Sportingbet îl difuzează adesea în direct. O opțiune care ne-a atras atenția este că pe pagina în care afișăm toate meciurile live, putem alege tipul de pariu pe care vrem să-l protejăm și va apărea pe toate meciurile din acest sport. Dacă urmărim un anumit meci, putem bifa caseta de selectare pentru a apărea deasupra listei de meciuri, astfel, întotdeauna având-o în prim-plan. În ceea ce privește meciurile online, numărul lor este de aproximativ 10.000 pe an, Sportingbet se află destul de bine pe emisiunile de baschet.

Betano

BetanoDacă sunteți pasionat de volei și doriți să pariați live, casa dvs. preferată online pentru acest lucru este betonul. Desigur, oferta Live Bet este, de asemenea, bogată pentru alte sporturi, care, desigur, putem folosi opțiunea Cash-out. Dacă doriți să pariați pe un anumit tip de pariu, îl puteți evidenția selectând steaua din dreapta. Astfel, acest tip de pariu va apărea mai întâi nu numai pentru acest joc, ci și pentru toată lumea. Betano este locul perfect pentru a viziona emisiuni live de la meciuri importante de fotbal, tenis, baschet, volei și multe altele. Betonul transmite, de asemenea, multe meciuri din ligile inferioare ale fotbalului.

Netbet

Netbet

Casa online, care se află bine în pariurile live de fotbal, dar și în baschet, este Netbet. Grafica și statisticile în timpul meciului sunt un alt motiv pentru care Netbet este unul dintre cele mai populare case de pariuri din România. Fiind atât de multe meciuri într-o propoziție va fi dificil să urmăriți pe cele care vă interesează. Acesta este motivul pentru care Netbet vine în ajutorul dvs. dacă alegeți steaua din dreapta meciului, trimițându-l deasupra listei, astfel încât să poată fi urmărită cu ușurință. În ceea ce privește emisiunile sportive, Netbet subliniază fotbalul, aproape toate sporturile.

Winmaster

Winmasters

Casa online, care ne impresionează frumos în capitolul “pariuri live”, este Winmaster. Aici veți găsi o mulțime de pariuri, în special în fotbal și baschet, dar nu în volei sau handbal. Dacă doriți să găsiți mai ușor meciul live preferat, trebuie doar să selectați steaua de lângă acea petrecere, care o va trimite automat în partea de sus a listei de meciuri. În colțul din dreapta, veți vedea, de asemenea, grafice și statistici ale acestui meci, care ne afectează în mare măsură atunci când plasați un pariu.

Leave a Comment