Circus Sport

Stiri de pariuri

Noii clienți Circus sunt bineveniți cu un bonus generos, precum și multe alte acțiuni care merită încercate, inclusiv un bonus fără depozit. Deși este destul de clar ca Circus.ro în acest moment, el nu face parte din categoria cele mai populare case de pariuri online în România, belgian casa de pariuri începe să câștige tot mai mulți clienți și mai mult, în principal din cauza unei oferte de pariere (atât Live, cât și pre-match) și de întâmpinare Бонса.

Introducere

Agenția de pariuri online Circus face parte din G-World Ltd, cu sediul în Malta. Potrivit licenței actuale L1162106W000656 emise de ONJN, casa de pariuri belgiană are dreptul de a oferi pariuri sportive clienților din România cel puțin până în 2026. Pentru a-și face produsul mai faimos, Circus oferă și oferă încă șanse semnificativ mai mari pentru clienții noi, fără condiții de închiriere, ceea ce ar putea să nu-i mulțumească pe orice jucător.

După un început mai greu, când aspectul site-ului online nu a fost deloc atrăgător, fiind în același timp destul de instabil, câteva luni mai târziu, aceste probleme au dispărut, iar opiniile utilizatorilor s-au îmbunătățit în cea mai mare parte. În afară de platforma de pariuri sportive, Circus.ro acesta oferă utilizatorilor săi și alte opțiuni, cum ar fi “inchide pariul”, și, de asemenea, un bonus de bun venit, care poate fi ales de fiecare utilizator separat, sau dublarea depozit până la $ 850, sau pariu gratuit de până la 300$.

Iată ce trebuie să știți despre circ

De ce aici?

 • Bonus de bun venit 100% la $ 850
 • Pariul este foarte cuprinzător, atât înainte de meci, cât și în direct
 • Îți poți deschide contul foarte repede
 • Program bonus de loialitate Circus Club
 • Rata minimă este de numai 1 USD

Servicii

 • Site-ul este destul de bine optimizat pentru mobil
 • Serviciul clienți în limba română
 • Aveți la dispoziție cele mai populare metode de plată
 • Funcția Cash Out este disponibilă

Opțional

 • Depunerea minimă este de 50 USD, indiferent de metoda de plată
 • Butonul de acceptare a modificării cotei în Biletul De pariu virtual
 • Centrul de statistică (destul de modest)
 • Puteți adăuga la favorite evenimentele dorite
 • Aveți o caracteristică, un pariu rapid”

Bonus de înregistrare

În Circus clienții pot alege propriul bonus de bun venit de sine stătător, dacă doriți să dubla depunere de până la 850 de dolari și avea o sumă mare de pariuri, atunci aceasta este opțiunea potrivită pentru tine, în principal, dacă, de exemplu, un depozit de 300 lire sterline, veți obține mai mult de 300 de lire sterline, astfel că, în total, aveți de 600 de lire sterline pe urmă. Banii bonus pot fi utilizați numai după ce banii reali din cont au fost mâncați. Bonusul poate fi retras numai după îndeplinirea condițiilor de închiriere. Înainte de a face o concluzie, trebuie să executați bonusul primit de 30 de ori pe cote minime de 1.60.

Cea mai bună alegere este pariurile gratuite oferite de Circus în funcție de sumă. Numărul minim de pariuri gratuite este de 2x20RON pe depozit de la 50 la 99 RON. Mai mult le faci, cu atât mai mare va fi numărul de pariuri gratuite pe care le obține, puteți încasa până la 15 pariuri gratuite în valoare de 20RON fiecare, adică 300 RON bonus în total, care pot fi disponibile pentru depunere de minim 700 RON. Puteți juca pariuri gratuite pe bilete unice sau combinate pentru o fracțiune de 1.50 sau mai mare pe eveniment.

Pariuri și oferte

Pentru chiar și noua agenție care intră pe piață, nu mai înseamnă automat că are o ofertă proastă, cei care vin pe piață cumpără doar de la aproape unii furnizori oferta de pariuri, iar la Circus avem mai mult decât o ofertă decentă, mai mult de 160 de opțiuni de pariere pentru meciurile importante din lume. Deci, găsim cele mai multe pariuri pentru toate sporturile, dar vedem că avem șanse mai mici decât alte agenții online.

Reputație

Dacă am face un sondaj chiar și printre foarte mulți jucători ar spune că ei nu au auzit despre acest lucru online Casa de pariuri deși este pe piață în România de ceva timp. Motivul este că nu vedem nici o strategie de marketing, nici o publicitate fără facebook și nici afiliații nu tind să le promoveze, deoarece nu au aceleași beneficii ca și cele ale mărcilor de top.

Bonus de bun venit și promoții

În acest capitol, Circus face o treabă excelentă de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre cele 2 oferte de bun venit. Mai mult decât atât, după verificarea contului Dvs., primiți un bonus de 20 de lire sterline, care trebuie să fie lansat și apoi trebuie să faceți un depozit, astfel încât să îl puteți retrage din contul dvs.

Transmisii live

Știm că nu este o investiție ieftină pentru a oferi streaming live de la cele mai bune competiții, dar dacă doriți să deveniți un concurent serios în această nișă, atunci ar trebui să aveți toate serviciile pe care utilizatorul le dorește. Deci, Circus nu oferă emisiuni live.

Relații cu clienții

Din păcate, nu am avut cuvinte de laudă aici, singura soluție de a contacta pe cineva de la Circus este fie să completați un formular de contact pe site, fie să trimiteți un e-mail. Timpul de răspuns nu este foarte lung, dar așteptăm și alte metode de contact.

Cum să vă înregistrați

Cum să vă înregistrați

Dacă doriți să deveniți un client de pariuri online Circus.ro. trebuie să accesați site-ul www.circus.ro și faceți clic pe “gri”, “creați un cont”‘ formularul de înscriere are 4 secțiuni care pot fi completate în câteva minute.

 1. Identitate-nume, prenume, data nașterii, naționalitate, locul nașterii, CNPF
 2. Detalii personale-adresa fizică, codul poștal, localitatea, țara, adresa de e-mail și numărul de telefon
 3. Informații de conectare – numele de utilizator (după selecție nu poate fi schimbat) și parola. Veți avea nevoie de fiecare dată când accesați contul.
 4. Promoții-Dacă aveți un cod de recomandare sau un cod promoțional, le puteți transfera la aceste rubrici

După ce ați completat toate aceste rubrici, trebuie doar să verificați că sunteți de acord cu Termenii și vârsta de 18 ani și, în cele din urmă, faceți clic pe butonul verde,, verificați”.

Apoi, veți avea 30 de zile în care trebuie să vă verificați contul (conform legilor României). Acest lucru se face prin trimiterea unei copii a buletinului de identitate și a facturii de utilitate emise în numele dvs. Desigur, există oameni care nu au conturi pe numele lor. Dacă sunteți printre ei, puteți trimite un extras de cont bancar care confirmă adresa în care locuiți.

Din acest motiv, vă sfătuim să monitorizați adresa pe care o accesați în contul dvs. ideal, astfel încât să fie identică cu cea de pe buletinul dvs. de identitate și pe factura de utilități / extrasul de la bancă.

Acțiuni principale

Bonus fără depozit

Circus se numără printre puținele case de pariuri online care oferă bani bonus pentru a paria fără a face un depozit. Pur și simplu înregistrați-vă pe această pagină, verificați contul dvs. și primiți un cadou bonus de 20 de ruble. Pentru a transforma acești bani bonus în bani reali, trebuie să le rulați de 30 de ori la 1, 60 sau mai mult. Puteți transforma în numerar, un maxim de $ 200, și în scopul de a trage o concluzie, trebuie să facă un depozit minim.

Mai multe rate crescute

Cu câteva pariuri plasate pe Circus, puteți câștiga cu 30% mai mult decât de obicei. În fiecare zi sunt oferite 6 mai multe pariuri majorate, dintre care puteți obține un câștig crescut dacă specificați corect rezultatele. Dacă toate previziunile sunt corecte la multiplii crescuți, creșteți profitul cu un procent de 5 până la 30%.

Metode de plată Circus

Evident, una dintre cele mai importante caracteristici ale casei de pariuri online este cea prin care depuneți și retrageți bani. Circus are o platformă securizată care acceptă plăți în cele mai populare moduri: Visa și/sau Mastercard, precum și portofele electronice precum Neteller, Skrill sau Paysafecard. Toate plătite sunt furnizate cu mai multe filtre speciale pentru a păstra toate datele personale ale tranzacției dvs. private.

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Dezavantajele legate de bonusuri și promoții sunt oarecum compensate de oferta de pariuri sportive, mai generoasă decât multe case de pariuri licențiate. Aproximativ 40 de sporturi din ofertă sunt însoțite de șanse decente, în timp ce numărul de opțiuni de pariuri este destul de bun, în special pentru evenimentele majore de interes.

În meciurile de fotbal mai importante, puteți paria pe handicapurile asiatice și europene, precum și pe colțuri, marcatori sau cărți. În cazul în care meciurile Ligii Campionilor pot fi găsite chiar și 180 de opțiuni de pariere, meciurile Campionatului European oferă, de obicei, între 110 și 130. De asemenea, există și în tenis, unde aveți aproximativ 23 de opțiuni de pariere pentru partidele mari de interes și mai puțin de 5 opțiuni în meciurile mai puțin interesante.

Rata este live și este destul de bună, comparabilă cu cea din casele de top (Unibet, Netbet, Betano….). Platforma de pariuri nu se mișcă prost, dar este clar că este cel mai bun loc, iar Centrul de statistică oferă încă prea puține informații. Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm câteva caracteristici foarte importante: Cash Out, pariu rapid și posibilitatea de a adăuga la favorite evenimentele dorite.

Interfață și bilet de pariuri

Interfață Circus.ro are un design destul de simplu și modern pentru a face față cu ușurință, indiferent de experiența pe care o aveți în pariurile online.

Veți găsi pe pagina principală 3 coloane:

 • În stânga, puteți găsi legături rapide către cele mai interesante campionate de fotbal( și nu numai), precum și toate categoriile sportive
 • Coloana din mijloc este cea în care sunt publicate evenimentele live și cele mai populare care vor începe în curând
 • În coloana din dreapta, aveți link-uri către secțiunea completă a pariurilor în timp real și un ghid rapid de pariere. Partea superioară este cea în care va apărea biletul virtual atunci când adăugați o selecție

Accesibilitate pe dispozitive mobile

Circus.ro nu oferă clienților săi aplicații speciale pentru Dispozitive mobile, dar site-ul poate fi accesat direct din browser, fiind suficient de bine optimizat, se mișcă ” OK chiar pune telefonul mai puțin eficient. Nu vă așteptați să puteți paria în direct fără a fi nervos!

În plus, aveți acces și de pe telefonul dvs. la toate opțiunile importante (depozite, retrageri, verificarea pariurilor plasate etc…)

Transmisii Live

În prezent, casele de pariuri online și jocurile de noroc Circus.ro el nu dă video în direct. Dacă doriți să obțineți gratuit streaming video live, deschideți un cont la una dintre aceste agenții de streaming online.

Suport tehnic

Nici aici nu e bine. Singura modalitate de a contacta un angajat al Companiei de pariuri online Circus este de a completa Un formular pe site, la rubrica,, la Centrul de ajutor”.

Cu toate acestea, există o adresă de e-mail, support@circus.ro, dar mai mulți utilizatori s-au plâns că au primit un răspuns cel puțin o săptămână.

Informații generale

Potrivit surselor neoficiale, nu pare să existe prea multe înainte de corectarea unor dezavantaje destul de grave (un serviciu destul de slab pentru clienți, lipsa de promoții și transmisii sportive live, detalii incomplete despre lansarea bonusului de bun venit, aplicații mobile).

După eliminarea acestor dezavantaje, suntem convinși că Circus va fi una dintre cele mai populare alegeri ale jucătorilor din România.

Leave a Comment