Explicații Handicap asiatic – pariuri pe obiective

Scoala pariurilor

Explicații Handicap asiatic – pariuri pe obiective

Explicații Handicap asiatic - pariuri pe obiective

Putem folosi opțiunile de pariere pentru handicapul asiatic și dacă vrem să pariem pe goluri, nu doar pe rezultatul final al meciului. Și această opțiune pare a fi una dintre cele mai profitabile, există o mulțime de oportunități, mai ales atunci când nu vrem să riscăm prea mult.

De exemplu, în loc de mai mult de 1,5 obiective mai ispititoare ar fi de a pune mai mult de 2.0 obiectivele de handicap din Asia, fără riscuri speciale. În următorul, voi da câteva exemple pentru a înțelege mai bine acest tip de pariu.

  • Peste 2.0 goluri din Asia Handicap-Acest pariu trebuie să fie marcat cu cel puțin trei goluri în acest meci, dar în cazul în care cele două goluri sunt fixe, atunci pariul devine pariul 1.00 și pariul este returnat.
  • Sub 3.0 goluri handicap asiatic-aici ne bazăm pe maxim două goluri în meci, dar nu pierdem nimic dacă marcăm trei goluri, caz în care obținem 1,00 pentru Pariul nostru.
  • Peste 1.0 de goluri handicap asiatic în prima repriză-este ca un pariu în primul exemplu. Acum avem nevoie de cel puțin două goluri în prima repriză, pariul va fi returnat dacă va fi marcat doar o dată înainte de pauză.
  • Peste 1.75 goluri handicap asiatice-aici poate fi ceva mai complicat la prima vedere. Dacă marcăm două goluri, jumătate din miză revine, iar jumătate din miză este câștigătoare. Dacă sunt marcate trei sau mai multe goluri, pariul este câștigătorul în ansamblu.
  • Mai mult de 2.25 din obiectivele asiatice ale handicapului-în cazul în care două goluri sunt fixe, jumătate din pariu se întoarce și cealaltă jumătate se pierde. Avem nevoie de cel puțin trei ținte pentru ca Pariul să fie verde.
  • Sub 1.75 goluri handicap asiatice-dacă avem un singur scop sau 0-0, pariul este câștigătorul. Dacă sunt marcate două goluri, jumătate din miză se întoarce, iar jumătate din miză este pierdută. Orice rezultat cu trei sau mai multe obiective face ca Pariul să fie pierdut.
  • Sub 2.25 goluri handicap asiatice-în cazul 0-0 sau în cazul în care obiectivul este fix, pariul este câștigătorul în întregime. Dacă două goluri vor fi fixate în meci, jumătate din pariu va câștiga și jumătate se va întoarce. Dacă ați marcat trei sau mai multe goluri, pariul este pierdut.

Pariurile pe un handicap asiatic pot părea puțin complicate la prima vedere, dar totul este mult mai ușor decât pare și sunt cu siguranță unele dintre cele mai profitabile pentru jucători. E doar o logică. Dacă este greu de înțeles de la prima dată, puteți arunca întotdeauna o privire la acest articol din nou.

la acest articol din nou.

Leave a Comment