Fortuna extra 200 ticket-02-03-02-2019

Stiri de pariuri

Biletul Fortuna Extra 200-2-3 februarie 2019 este format din 20 de evenimente, rata recomandată este de 20 de ruble, iar câștigul potențial este de 4656 de ruble! Toate ofertele de la fotbal, le vom folosi în mod evident în grupul Facebook Hood Friends DLT!

Recomand casa de pariuri online-avere!

Fortuna

Fortuna și-a extins operațiunile în mediul online după ce piața românească a fost abandonată. Principalul argument în favoarea acestei case de pariuri este oferta cu peste 100 de pariuri pe evenimentele Ligii 1. De asemenea, acțiunile prezentate de Fortuna, inclusiv cele care vizează România națională, sunt destul de bune. În același timp, multe acțiuni sunt chiar interesante, să nu mai vorbim de cantitate, ci și de calitate. Faptul că vă puteți verifica identitatea destul de convenabil, chiar de pe site, face tot mai mulți utilizatori preferă casa online Fortuna în detrimentul celuilalt.

Simbolul explicației!

Simbolul explicației

dP0.5 – gol marcat în repriza a doua!
2-5 = intervalul total de goluri în meciul 2-5!
1mg = gazdele câștigă și marchează cel puțin 2 goluri în meci!
X2 = șansă dublă X2, oaspeții câștigă sau sunt egali!
1 = gazdele câștigă evenimentul!
P2. 5 = cel puțin 3 goluri complet marcate în meci!

Cele mai multe schimbări pozitive ale Agenției online din 2018 le-am văzut La Fortuna, agenția a introdus o nouă platformă care a adus mult mai multe evenimente în ofertă și noi Pariuri Speciale din zeci de sporturi. Acum aveți mai multe tipuri de bilete pe care le puteți face online, cum ar fi Solo, Maxikombi, Domino sau ako.

Interfață www.efortuna.ro este bine organizat, în care puteți vizualiza cu ușurință toate polii de interes. Pe coloana din stânga sunt situate de sus în jos,, echipa de căutare sau jucător, ” prin care puteți obține direct la evenimentul țintă, link-uri rapide la evenimentele din acea zi și în partea de jos a sportului puteți paria. Centrul paginii afișează promoțiile disponibile atunci când accesați site-ul și opțiunile live de acum înainte.

Leave a Comment