Golden Goals – concurs gratuit de predicție

Scoala pariurilor

În jocul Golden Goals, participanții trebuie să indice scorul corect pentru un anumit număr de meciuri de fotbal selectate de Betfair. De obicei, acestea oferă predicții pentru 6 meciuri, iar persoana care indică scorul corect în toate meciurile ia jackpot-ul, adică premiul principal, care poate ajunge la ruble 1 000 000.

Cine poate participa?

Toți clienții care au un cont în Betfair

Ce pot câștiga?

Ce pot câștiga?

 

Dacă sunteți inspirat și ghiciți scorul pe toate partidele propuse de Betfair, veți obține un jackpot de 1 000 000 de ruble. Există un alt premiu de 2500 de ruble în fiecare etapă, care este oferit numai dacă jackpot-ul nu a fost luat, cei care au indicat cât mai multe puncte corecte posibil. Primii 10 participanți din fiecare rundă primesc un bonus de 50 de ruble. La sfârșitul competițiilor europene, adică la sfârșitul goalelor de aur, utilizatorul este cel mai bine poziționat în clasamentul general (adică cel cu cele mai multe puncte corecte) primește un premiu de 10.000 de dolari.

Cum dau previziuni?

Cum dau previziuni?

Dacă nu aveți deja un cont în Betfair sau nu sunteți deja conectat la pagina Golden Goals, faceți clic aici. Veți ajunge la o pagină dedicată concursului și în partea de sus veți vedea numărul rundei, puțin sub meciurile pe care trebuie să le dați scorul corect, iar în partea dreaptă a rezultatelor pe care le-ați dat deja. După ce ați terminat scorul la toate evenimentele din partea de jos a vă “trimite un răspuns”, Faceți clic și ați terminat.

Leave a Comment