Pronosport aduce mii de dolari

Scoala pariurilor

Pool este un joc simplu de noroc, care aduce prețurile săptămânale de mii de dolari, ca indici de rezultatul final în meciurile propuse de organizatori. Dacă premiul nu este câștigat, acesta este transferat la săptămâna viitoare, și așa mai departe, până când este câștigat de una sau mai multe persoane.

Ce este un Sport?

Ce este un Sport?

Pronosport este un joc de noroc organizat de Loteria Română în propriile agenții și în partenerii săi din toată țara. Practic, în cazul în care puteți juca la 6/49, Norocjoker, noroc Plus5 / 40 sau Super Noroc puteți încerca acest tip de joc. Acest joc și în toate agențiile Loto este interzis pentru minori.

Cum se joacă?

În fiecare săptămână organizatorii aleg 13 meciuri de fotbal în general din Italia, Serie A (mai recent apărând pe bilete și selecții din Spania în ligă) la care trebuie să indicați rezultatul final al Tip 1X2 – adică gazde victorie, egalitate sau victory guests. Nu există cote, nici pariuri, nici un potențial de câștig, în ceea ce privește biletele, pariurile clasice aici, clar și simplu, plătiți o taxă numai pentru Sport, și dacă aveți inspirație, veți câștiga suma care a fost construit până la acel punct în concurs.

Ce primesc?

Nu există nici o sumă fixă, care este pentru că, dacă într-o săptămână, premiul nu este câștigat este transferat la următoarea, fiind oportunități de a aduce prețuri foarte mari. Prețurile variază în general de la 5.000 lei la 20.000 lei. De obicei, câștigurile sunt acordate în 3 categorii diferite:

  • Categoria 1 – pentru variantele cu cel mai mare număr de prelevări exacte
  • Categoria 2 – pentru variantele cu un număr imediat inferior celui din categoria 1
  • Categoria 3 -pentru variantele cu un număr imediat inferior celui din categoria 2

Deci, la sfârșitul fiecărei săptămâni, puteți afla dacă sunteți câștigător norocos. Premiul este acordat persoanei care dă cele 13 selecții, dar dacă există mai mulți câștigători, atunci premiul este împărțit în mod egal.

Toate în toate, entuziaști de pariuri sportive nu pot ajuta, dar iubesc acest joc clasic și speranța de a lovi marele jackpot prin colectarea de mii de lei în premii.

lei în premii.

Leave a Comment