“Narcos jocuri de noroc on-line la Betano Vegas

Stiri de pariuri

Dacă vă place și serialele, ați văzut cu siguranță sau cel puțin ați auzit de Narcos (Columbia) lansat de Netflix. Dacă încă nu le aveți cu filme, vă spunem doar că acest spectacol are o istorie a lui Pablo Escobar (dacă nu ați trăit într-o peșteră în ultimele 2 decenii, știți exact cine este) de la traficul de droguri până la viața sa personală.

Narcos

Narcos este cel mai nou joc de joc lansat de NetEnt în mai 2019, în ciuda acestui fapt, a devenit foarte rapid unul dintre cele mai populare jocuri și acesta este doar începutul până când toată lumea știe că acest slot a apărut și mai faimos. Narcos are 5 role și 243 de linii de plată, mai precis 243 de moduri în care puteți câștiga la fiecare rotire, acesta este un sistem în care simbolurile corespunzătoare vor plăti indiferent de locul în care vor fi alocate. În plus, acest slot are un RTP decent 96.23%, precum și o caracteristică “specială”, care este reprezentată de simbolul insignei de poliție, care vă aduce nici un număr de rotiri gratuite.

Despre muzica si grafica putem spune doar de bine, avem pe fundal o muzica clasica din Columbia iar grafica nu avea cum sa fie decat de 5 stele pentru ca este totusi un joc lansat la mijlocul lui 2019. Spuneam mai sus de simbolul care activeaza speciala dar mai avem cateva interesante, de exemplu Walking Wild care este exact ca insigna de politie de la speciala, dar in flacari – acest simbol poate aparea chiar si in timpul rotirilor gratuite. Simbolul reprezentat de o masina de curse apare random si inlocuieste cele mai valoroase simboluri in Wild. Locked Up este simbolul care il infatiseaza pe Pablo Escobar si se activeaza runda bonus doar cand 3 simboluri de acest fel apar pe acelasi rand.

Leave a Comment