Netbet Sport

Stiri de pariuri

Casa online Netbet este foarte apreciată de jucătorii români nu numai din cauza unuia sau a două aspecte, ci și a multor altora. Cele mai importante puncte de atracție sunt bonusul de înscriere, printre cele mai bune din România, oferta foarte bogată de pariuri sportive, precum și emisiunile sportive pe care le puteți vedea pe platformă dacă aveți cel puțin 1 RON în contul Netbet sau dacă ați pariat în ultimele 24 de ore. Numărul de acțiuni cel mai mare din România reprezintă, de asemenea, un punct de interes, Netbet se poate concentra nu numai pe cantitate, ci și pe calitate.

Introducere

Netbet este una dintre cele mai populare case de pariuri din România și este din cauza mai multor aspecte . Una dintre cele mai importante este bonusul de bun venit, unul dintre cele mai atractive din România. Nici oferta LIVE, nici pre-live nu sunt deloc neglijate, dar acestea nu sunt singurele aspecte care îi determină pe utilizatori să-și creeze contul în Netbet, alții să le descopere dacă veți vedea acest articol. Promoțiile și bonusurile pentru clienții activi sunt cei care îi determină pe utilizatori să rămână în această casă de pariuri, astfel încât nu numai cei care deschid un cont nou au unele oferte.

Desigur, este greu să-i mulțumesc fiecărui jucător, având în vedere că, în ultimul timp, pretențiile multora au crescut. Casa de pariuri Netbet face o mulțime de eforturi pentru a face acest lucru, iar recompensa este totuși aceeași cu aducerea unui număr semnificativ de jucători romani să se înscrie aici. Platforma poate lăuda interesante și caracteristici exclusive, cum ar fi Add2Bet, prin care le adăugați noi opțiuni deja deschise de pariuri sau SpanBet, care vă permite de a paria în timp real pe gol marcat în următoarele 30 de secunde, 60 de secunde, 5 minute sau 10 minute.

Iată ce trebuie să știți despre Netbet

De ce aici?

 • Cel mai mare bonus de înscriere pe piața pariurilor
 • O ofertă foarte bogată de evenimente sportive atât live, cât și LIVE
 • Oferind în mod constant promoții sportive pentru toată lumea
 • Opțiunea de a închide pariul ori de câte ori doriți (Cash Out)
 • Primiți emisiuni sportive pe platforma Netbet

Servicii

 • Căutați imediat un eveniment prin intermediul funcției ” căutați pariuri”
 • Disponibilitatea imediată a pariurilor pe care le doriți
 • Aplicația mobilă este disponibilă pe iOS și Android
 • Cele mai populare competiții din partea de sus a paginii
 • Foarte puțin timp necesar pentru a deschide un cont

Opțional

 • Posibilitatea de a paria pe fotbal live
 • Oferind cel puțin 10 moduri de depunere
 • Prezentarea multor pariuri antepost, nu doar în fotbal
 • Promoții exclusive pentru romani, legate de echipele românești și nu numai
 • Abilitatea de a activa funcția Cash Out

Bonus de înregistrare

Dacă doriți un bonus de înscriere, trebuie doar să deschideți un cont și să depuneți un depozit de cel puțin 20 USD. Apoi, trebuie să faceți un bilet cu una sau mai multe selecții pe Cote de cel puțin 1.50 Pentru fiecare joc selectat. Dacă biletul postat de dvs. este pierdut, veți primi 100% din banii înapoi la limita 500 RON ca bonus (freebet).

După ce ați primit freebet-ul în contul dvs., aveți 3 zile pentru a face să pară. Termenii sunt destul de simple, trebuie să joace suma primită pe un Bilet simplu sau Multiplex o dată. Dar rețineți că fiecare prognoză ar trebui să aibă o cotă minimă de 2.00, deci indiferent dacă puneți un meci sau mai multe acțiuni pe fiecare, ar trebui să fie minim. Dacă ați îndeplinit termenii și Pariul a fost câștigător, puteți retrage bani din cont.

Pariuri și oferte

La Netbet găsim o ofertă destul de bună nu numai pentru sporturile de bază, ci și pentru Bundy, baseball, box, ciclism, cricket, curse de cai, curse de câini, darts, Sporturi Electronice, fotbal american, futsal, fotbal pe plajă sau golf. Piețele disponibile în fotbal au mai mult de 100 de opțiuni, iar opțiunile sportive secundare sunt mai mici, între 20-30 de opțiuni. La fel ca ratele medii, este undeva între cele mai bune agenții și cele mai slabe, deci este o șansă acceptabilă.

Reputație

Fiind un brand licențiat în mai multe țări din Europa, Netbet este destul de cunoscut nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional. Nu numai că el a devenit unul dintre sponsorii echipei de fotbal FCSB și, prin urmare, a primit chiar și cea mai bună reputație, iar jucătorii de pe platforma au putut beneficia de mai multe oferte în această colaborare, cum ar fi bilete la meciurile “ros-Albastru”.

Bonus de bun venit și promoții

Undeva în ultima parte 2018 Netbet a schimbat приветственную acțiune, dacă înainte am avut un pachet de 1500 de lire sterline, care a fost destul de dificil pentru acces, având în vedere condițiile de pornire, acum avem un pariu fara risc in valoare de 500 de lire sterline, pe care o puteți obține foarte simplu. Cei care pariază frecvent pe site sunt recompensați cu bonusuri și oferte de loialitate, dar aceste cadouri par a fi mai rare în ultima vreme.

Transmisii live

Putem găsi multe meciuri live pe Netbet din toate tipurile de competiții sportive, cum ar fi La Liga, Bundesliga, Seria A, Ligue 1, cupa europeană de calificare, Cupa Angliei, Cupa Franței sau Cupa Italiei, și cel mai important, putem să le urmărim doar cu 1 ron pe Scor. Pentru a vedea ce evenimente vor fi difuzate în direct verifica oferta, și pe meciurile care apare simbolul cu “video play” înseamnă că au o emisiune în direct.

Relații cu clienții

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a rezolva unele probleme sau pentru a solicita informații detaliate cu privire la rata sau cota aveți 3 moduri prin care puteți contacta persoane din Netbet. Puteți completa formularul de contact de pe site în secțiunea Ajutor, puteți apela zilnic între orele 10-23 prin numerele afișate în aceeași secțiune și cea mai ușoară modalitate de a vă conecta prin chat, care este disponibilă de luni până duminică între orele 10 și 23.

Cum să vă înregistrați

Cum să vă înregistrați

După ce vă conectați la site-ul Netbet, veți vedea în colțul din dreapta sus al butonului verde de înregistrare. Acest lucru se face în patru pași. În primul rând, trebuie să completați informațiile despre cont, cum ar fi adresa de e-mail, parola, confirmarea acesteia, moneda în care ne deschidem contul și țara rezidentă, cele două fiind stabilite automat. În cea de-a doua etapă, trebuie să ne verificăm sexul (masculin/feminin) pentru a completa apoi datele personale, cum ar fi numele, prenumele, numele uterului (la alegerea noastră), precum și data nașterii.

În a treia etapă, vom completa informațiile personale, inclusiv CNP, codul poștal, adresa, orașul și numărul de telefon mobil. În cele din urmă, ultimul pas ne cere să scriem un cod bonus dacă vrem să acceptăm un bonus de bun venit.

 1. Deschideți un cont nou pe Netbet făcând clic aici
 2. Faceți clic pe butonul verde înregistrare”
 3. Selectați datele de bază (e-mail, nume de utilizator și parolă)
 4. Apoi completați toate datele personale
 5. Confirmați cu adresa de e-mail, verificați-vă contul
 6. Pariați și pariați fără risc

Acțiuni principale

Bonus la pariurile bateriilor

În Netbet, fiecare bilet cu un minim de 3 calificări vă poate aduce un bonus de cel puțin 3% din câștig și nu mai mult de 50%. Există mai multe sporturi pentru bonus, nu doar fotbal, puteți face, de asemenea, o selecție de tenis, baschet, hochei, baseball sau fotbal american. Rețineți că fiecare meci selectat pe bilet trebuie să aibă cel puțin 1, 20, iar pentru a obține un bonus de 50%, trebuie să aveți cel puțin 13 meciuri.

Freebet pentru 40 de dolari pe mobil

La prima rată mobilă făcută pe Netbet, puteți câștiga un freebet de 40 USD. NetBet și plasați un pariu de cel puțin 40 USD pe telefonul mobil la orice eveniment sportiv cu o rată minimă de 1.60 (pot exista mai multe bilete, dar cu cote pentru o selecție minimă de 1.60). În termen de cel mult 24 de ore de la stabilirea pariului inițial, contul dvs. va fi creditat cu o rată gratuită de 40 de lei. Freebet poate fi folosit pe biletul singe la o rată minimă de 1.60.

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Oferta de la Netbet este foarte bogată printre cele mai diverse case de pariuri din România în ceea ce privește pariurile live include mai mult de 30 de sporturi, inclusiv electronice (E-Sports), precum și sport, cum ar fi șah, Trotting, MMA sau surfing. În plus, Netbet prezintă pariuri speciale care includ emisiuni TV, premii, precum și pariuri politice.

Având în vedere oferta bogată de pariuri live, este normal ca opțiunile pentru un eveniment să fie în număr destul de mare. De exemplu, un joc de fotbal într-un campionat modest, cum ar fi Costa Rica, are peste 50 de opțiuni de pariere, ceea ce spune multe despre bogăția ofertei. Nu numai că fotbalul ne prezintă o ofertă generoasă, ci și tenis, baschet, handbal și alte sporturi mai cunoscute. De exemplu, pentru tenis, avem mai mult de 20 de pariuri la competițiile ATP și WTA, respectiv la turneele de Grand Slam, uneori chiar mai mult de 40.

Netbet are o ofertă foarte bună și în ceea ce privește pariurile live, diversitatea lor este impresionantă. Veți vedea adesea mai mult de 50 de evenimente în această secțiune în același timp.

Dacă pariul / biletul nu merge așa cum v-ați dorit sau dacă doriți să vă protejați câștigurile, puteți apela opțiunea Cash Out, care va închide Pariul prin creditarea în cont a sumei câștigate până la acel moment al evenimentului. În plus, în Netbet, aveți opțiunea de a face Cash out parțial, în sensul că vă protejați o parte din veniturile obținute în acel moment, iar cealaltă parte rămâne în joc. Tu ești cel care decide ce sumă doriți să obțineți în contul dvs. și că îl păstrați activ.

Interfață și bilet de pariuri

Netbet interfață este una care vă permite să găsiți cu ușurință ceea ce căutați. Chiar și în colțul din stânga sus al Netbet vă oferă funcția de căutare a evenimentului sportiv. Este suficient să scrieți numele echipei / jucătorului și toate meciurile din toate sporturile controversate pe care le va organiza în următorul interval.

Pentru a adăuga o opțiune la biletul de pariu, selectați-o. Odată ce ați făcut acest lucru, veți vedea că selecția dvs. va apărea în colțul din dreapta sus al paginii. Dacă adăugați mai multe opțiuni pe bilet, acestea vor apărea unul sub celălalt. Într-o cutie goală, completați pariul pe care doriți să îl plasați și apoi calculați automat câștigul potențial, în funcție de cota totală a biletului.

Aplicație mobilă

Site-ul Netbet poate fi accesat nu numai de pe desktop, ci și de pe telefonul mobil, pentru aceasta trebuie doar să descărcați aplicația. Puteți să-l descărcați direct de pe site accesând secțiunea Aplicații din partea de sus a paginii de pornire. Aplicația este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, Netbet introducând o promovare pentru cei care pariază pentru prima dată pe mobil. Este vorba despre un freebie în valoare de 40 de lei. Trebuie doar să faceți un depozit cu telefonul mobil.

În ceea ce privește evenimentele live, acestea pot fi accesate cu ușurință, precum și ușor de pariat. Pe scurt, pe telefonul mobil, aveți acces la toate caracteristicile pe care le întâlniți pe desktop, inclusiv metodele de depunere și retragere.

Transmisii live

Netbet ne oferă emisiuni sportive care pot fi văzute atât pe desktop, cât și pe mobil. Printre competițiile interesante prezentate în Liga, Bundesliga și Seria A, dacă ne referim la fotbal, precum și o mulțime de meciuri de tenis în schemele ATP, WTA, turneele Grand Slam și Cupa Davis. În baschet, puteți vedea evenimentele din cupele europene, precum și din NBA, lista din care poate continua. Cu toate acestea, accentul se pune pe transferurile de la tenis și fotbal.

Dacă doriți să vizualizați programul de difuzare live, accesați NetBet TV, butonul Program TV din partea de jos. În secțiunea de pariuri preliminare, evenimentele live sunt recunoscute destul de ușor, având o pictogramă care le diferențiază de alte evenimente. În plus, transmisiile live pe care le au parte, și dacă aveți acces la aplicația mobilă. Aici vor fi prezentate aproximativ 10.000 de evenimente sportive pe an, atât din fotbal, cât și din tenis, precum și din alte sporturi.

Netbet Casino

Netbet CasinoLocul potrivit pentru a începe aventura de cazino cu sute de sloturi, mese de blackjack sau ruleta live și zeci de loterii internaționale, inclusiv o mulțime de favorit Norocos Loto joc 6. Cel mai important, pe Netbet Casino, clienții pot juca ruleta și blackjack în timp real la mesele din zona cazinoului live. Avem mai mult decât o ofertă satisfăcătoare de joc pentru orice jucător, găsim jocuri ca dispozitive de la numeroși furnizori din întreaga lume, cum ar fi NextGen, Play ‘ n Go,Microgaming sau NetEnt. O altă caracteristică care, la prima vedere, este trivială, este găsirea de sloturi în funcție de categoria în care intră, cum ar fi” aventuri”, ” jackpot “sau”sport”.

800 RON depozit și Pariu cu 1600 RON bonus la Nebet casino, bonusul de bun venit oferit de Netbet este dublarea acestui prim depozit pe care clienții au făcut, adică mai scurt aveți 100% bonus în termen de nu mai mult de 800 Ron cadou. Ca Termeni de lansare, avem câteva cerințe normale de cazino, mulți clienți se laudă că au reușit să profite la maximum de acest pachet de înscriere și de aceea trebuie să ne lăudăm marca în acest capitol. Nu credeți că am uitat despre cele 25 de runde de depozit pe care Netbet Casino le oferă utilizatorilor în aceeași zi în care și-au deschis contul. Prin aceste runde gratuite puteți câștiga până la nu mai mult de 1000 de ruble bonus.

Suport tehnic

În trecut, casa de pariuri Netbet a fost premiată cu cel mai bun operator sportiv în relațiile cu clienții, aici ne referim atât la serviciul de chat, cât și la e-mail. Dacă doriți să contactați operatorii în orice mod, puteți face acest lucru accesând fila contact din colțul din dreapta sus al paginii principale. Aici le puteți contacta prin chat, serviciul este disponibil în fiecare zi între orele 10:00 și 23: 00. De asemenea, puteți completa Un formular direct de pe un site în care vă puteți exprima îngrijorarea, răspunzând operatorilor la un formular care vine la adresa dvs. de e-mail.

Informații generale

Netbet este una dintre cele mai populare case de pariuri din România și este din cauza mai multor aspecte . Una dintre cele mai importante este bonusul de bun venit, unul dintre cele mai bune de pe piață. În plus, faptul că Netbet poate fi accesat nu numai pe desktop, ci și pe telefonul mobil este un avantaj important, mai ales având în vedere că telefonul mobil nu este legat de viața noastră în aceste zile. Toate aceste beneficii s-au unit și mulți jucători se vor înscrie în Netbet.

Leave a Comment