O afacere importantă pe piața pariurilor sportive din România! Fortune a cumpărat o casă de pariuri. Detalii ale spectacolului / interviului

Stiri de pariuri

O afacere importantă pe piața pariurilor sportive din România! Fortune a cumpărat o casă de pariuri. Detalii ale spectacolului / interviului

O afacere importantă pe piața pariurilor sportive din România! Fortune a cumpărat casa de pariuri, mișcarea a fost făcută publică pe parcursul zilei de ieri. Casa de pariuri Fortuna prin Fortuna Entertainment Group, o companie cehă de pariuri sportive și jocuri de noroc, a achiziționat integral Hattrick Sports Group Irlanda de la compania mamă din SUA, care se află în spatele unei case de pariuri numită Casa de pariuri. După această afacere, noul organism, Fortuna & casa de pariuri, va deveni lider de piață.

Iată cum arăta piața

Iată cum arăta piața de pariuri sportive din România înainte de fuziunea a două firme. Numerele sunt relative, nu sunt oficiale, piața este în mișcare constantă. Cea mai mare cotă de piață offline a fost deținută de Superbet, care are aproximativ 600 de agenții din întreaga țară. Pe locul doi se află Fortune, care are 800 de agenții în România, dar are un profit mai mic decât Superbet cu cele 600 de agenții. Pe locul al treilea se află casa de pariuri cu 700 de agenți terestre. Ca urmare a fuziunii Fortune și casa de pariuri vor avea 1500 de agenții, ceea ce va deveni, fără îndoială, un lider de piață.

Afacerea include nu numai tranzacții offline, ci și medii online. Aici cota de piață arată Trotuar pe 5-6 locuri (podium, după cum urmează: Unitbet, Superbet și Net Bet), în timp ce Casa de pariuri nu este foarte bine așezat într-un mediu virtual, ocupând locul encoder.

Pentru clarificări suplimentare despre afacere și cum va arăta “corpul” Fortune și casa de pariuri, Alegerile bune au pus câteva întrebări oficialului Alina Manoy în departamentul de comunicații:

Alegeri bune: confirmați tranzacția?

Alina Manoyu: da, tranzacția a fost confirmată, dar este supusă afirmațiilor din partea autorității de reglementare din România și, până la decizia finală, ambele companii își vor face treaba separat, la fel ca până acum.

Ce implică această operație?

Ce implică această operație?

Fortuna Entertainment Group, în calitate de cumpărător și Hattrick Sports Group LLC (SUA), împreună cu alți acționari, ca vânzători, au încheiat un contract prin care Fortuna va achiziționa 100% din acțiunile Hattrick Sports Group Ltd.. Irlanda (“Hatrick Sports Group”).Planul nostru este de a combina Fortuna Entertainment Group și Hattrick Sports Group (proprietar de case de pariuri), pentru a crea clar lider de piata in Romania, extinde noastră Croația și Spania și consolida poziția noastră în calitate de șef împuternicite de operator în europa Centrală și de Sud-Est. Vom păstra și gestiona atât averea, cât și casa de pariuri, atât cele mai fiabile și mai interesante mărci de jocuri de noroc și pariuri sportive din România, în încercarea de a deveni alegerea clienților Numărul unu. De asemenea, vom continua să colaborăm cu brandurile PSK și Hattrick din Croația.

Ambele mărci vor rămâne pe piață?

Înainte de aprobarea tranzacției, ambele companii vor continua să funcționeze separat și fără modificări, inclusiv rețelele POS existente. Deși vom căuta oportunități normale de eficiență, credem că România este o piață în creștere și că există loc pentru rețelele noastre POS existente. Ne străduim să extindem rețeaua în timp pe mai multe canale. Vom păstra și gestiona brandurile Fortuna și casa de pariuri din România.

Afacerea vizează atât operațiunile online, cât și offline?

Tranzacția vizează ambele tipuri de operațiuni.

Care este cota de piață deținută în prezent de Fortune? Ce zici de ratele de acasă înainte de a fi suspect în procesul de vânzare?

Ambele Hattrick (proprietarul casei de pariuri) și Fortuna Romania sunt lideri de piață și companii de succes.

Leave a Comment