O parte din agențiile publice Bet devin Fortuna

Stiri de pariuri

În urma tranzacției, care a avut loc recent o mare parte din agențiile publice de stradă Bet, BIT ACTIVE CONCEPT S. R. L. a fost vândut și redenumit Fortuna. Sumele și detaliile tranzacției nu au fost făcute publice.

Astfel, companiile comerciale BET ACTIVE CONCEPT S. R. L. (offline) și BET ZONE S. R. L (online) au fost de acord cu Fortuna Entertainment Group N. V. utilizarea brandului Fortuna în domeniul pariurilor sportive și jocurilor de noroc pe piața română este menționată pe site-ul grupului. Eliberarea în limba engleză este aici.

Fortuna Entertainment Group

Fortuna Entertainment Group N. V. este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est, iar mișcarea face parte din planul său de a consolida poziția de piață. Inițial, cu operațiunile din Republica Cehă, grupul și-a extins activitatea în timp pe piețele din Slovacia și Polonia.

 

“Licențierea brandului nostru deschide noi porți de la prăbușirea în domeniul de pariuri sportive și jocuri de noroc în România și se încadrează perfect în strategia noastră de a deveni un operator licențiat nr 1 în Europa Centrală și de Est cu cel mai de încredere brand în domeniul de pariuri sportive și jocuri de noroc”, a spus Per Widerström

Cele două firme înregistrate în România fac parte din Penta Investments Group, care este, de asemenea, un acționar majoritar La Fortuna.

Leave a Comment