Rata zilnică 2-12 mai 2019

Stiri de pariuri

Cota zilnică din 2-12 mai 2019 este formată din 3 evenimente începând cu ora 15: 30,, Alkmaar-PSV, Haugesund-Bodo / Glimt, Ajax-Utrecht, 3 întâlniri pe care le vom încerca să le folosim și să trăim în grupul Hood Friends DLT!! Cota totală de 1.92 folosind oferta de la Betano! Trio-ul vrem verde!

Betano

Betano rapid a urcat la partea de sus a preferințelor de jucători din România, principalele puncte de atractie au fost prezentate bonus de înregistrare, foarte bogata oferta de pariuri sportive, inclusiv антепостов, precum și datorită emisiunilor sportive, care includ 4 stele din 5 cele mai bune campionate, precum și Liga 1 din România. Bogăția propoziției se datorează nu numai numărului de evenimente, ci și numărului de opțiuni pentru eveniment, unele opțiuni nu pot fi găsite în altă parte.

Un cadou de bun venit oferit de Betano de la 100% la 500 $ este mai mult decât suficient pentru a vă distra pentru o perioadă bună de timp. Dacă aveți o activitate intensă, atunci așteptați mai multe bonusuri reload de la $ 100-200. Premiera acestui brand în România au fost fullbet, care au un mare plus față de freebet și pot fi întâlnite la cele mai importante meciuri.

Contactele Betano pot fi găsite în partea de jos a oricărei pagini în secțiunea Contacte (prima dintr-o listă de 5 secțiuni scrise în roșu). Dacă aveți o întrebare sau o nemulțumire legată de orice promoție, cont sau orice altceva legat de Betano, puteți discuta prin live chat, disponibil zilnic între orele 14: 00 și 23: 30. În plus, puteți trimite un e-mail romania@betano.com sau puteți apela cu o taxă de întoarcere disponibilă între orele 16: 00 și 22: 00. În plus, pentru marketing, publicitate și sponsorizare vi se oferă o adresă de e-mail marketing.romania@betano.com Oh.

Lansat în 2016, Agenția Butano a câștigat rapid terenul, devenind sponsorul oficial al Ligii I și singurul operator care difuzează meciurile campionatului intern.

Acțiunile zilnice, inclusiv marja de 0% aici, precum și bonusul pentru mai multe bilete sau pariul returnat la 0-0, reprezintă, de asemenea, un interes. În plus, faptul că Betano poate fi accesat nu numai de pe desktop, ci și de pe telefonul mobil este un avantaj important, împreună cu caracteristicile destul de interesante oferite de aplicație, unii nu le pot găsi în versiunea desktop. Toate aceste aspecte nu au cum să rămână indiferent pentru jucător.

Leave a Comment