Șanse incredibile de a câștiga pentru Steaua împotriva Dinamo

Stiri de pariuri

Derby-ul din această a Treia Rundă A Playoff-ului Ligii I va avea loc între stea sau FCSB ca titlu oficial și Dinamo.

WinmastersAșa cum v-ați aștepta, multe case de pariuri au inclus acest meci în acțiunile lor, iar Winmasters este o excepție. Astfel, aceasta oferă șanse incredibile de a cîștiga “Steaua contra Dinamo”, care au dreptul să participe la înregistrare și să efectueze primul depozit în valoare de 40 de lei, folosind codul ROHIGHODD417. Ei vor cîștiga la ora 6.00 pentru victoria stelei și 10.0 pentru victoria Dinamo.

Pariul trebuie să fie difuzat în direct și unul pe bilet, pariul maxim fiind de 50 de lei. Dacă este câștigător, acesta va fi testat mai întâi pentru o cotă normală (în prezent 2.05 pentru gazde și 3.85 pentru oaspeți), astfel încât diferența de luni să fie creditată ca un bonus. De exemplu, dacă veți profita de acțiunea maximă, punând 50 de lei, dacă pariul va fi “verde”, veți câștiga 300 de lei dacă veți câștiga steaua și 500 de lei, dacă va face Dinamo. În cazul victoriei echipei gazdă, veți primi 102.5 lei în numerar și 197.5 lei sub formă de bonus, iar în caz de succes oferă veți obține 192.5 lei în numerar și 307.5 lei sub formă de bonus.

Bonusul trebuie executat de 6 ori la pariurile minime 1.75 înainte de a efectua retragerea. În cazul mai multor bilete, fiecare alegere ar trebui să aibă o rată minimă de 1.35. Pariurile Forecast/ Tricast, handicap sau DNB (pariul returnat colegilor)nu contează pentru execuție. Pariurile contradictorii duc la anularea stocului. Cei care fac primul depozit la Winmasters introducând codul bonus ROHIGHODD147 nu vor primi un bonus de bun venit, care poate ajunge la 300 de lei.

Cum sunt implicat?

Cum sunt implicat?

  • Înregistrare în Winmasters
  • Depuneți cel puțin 40 de lei prin intermediul codului bonus ROHIGHODD147
    Sport
  • Liga I (liga superioară stângă)
  • Plasați un pariu preliminar pentru a câștiga steaua sau Dinamo

Leave a Comment