Steaua vs Astra-România-analiză și prognoza – Radu

Casa de Pariuri

Probleme de lot pentru ambele grupuri la începutul căii

Sezonul 2014-2015 este deschis oficial în România pentru meciul Steaua București și Astra Giurgiu. Aceasta va începe vineri, la ora 21: 00, pe arena națională.

Steaua a început catastrofalSteaua a început catastrofal pregătirile pentru noul sezon, pierzând în fața echipei din liga a doua elvețiană, Chiasso, cu scorul de 1-2. Apoi au venit alte două înfrângeri, cu Lugano și Ludogorets, 2-5 și 2-4 puncte. Star Wars a început să se trezească o dată cu o remiză împotriva ciprioților din aele Limassol, deoarece elevii lui Galka au terminat stagiul cu o victorie în fața lui Oldham, o echipă din liga engleză a 3-A, cu un scor de 4-1. În ciuda a 4 rezultate proaste, antrenorul Stelei îi calmează pe susținătorii săi, spunând că echipa va arăta complet diferită în partidele Ligii Campionilor cu Stromsgodset, precum și în ziua de mâine. De asemenea, trebuie să colaboreze cu elevii săi în ceea ce privește posesia, agresiunea și relația. Mâine vom vedea cât de eficient este bifarea în ceea ce privește cele trei aspecte, tehnicianul stelelor, spunând că “Ros-Blue” va decide la capacitate maximă meciul cu Astra. Fostul jucător petrolier UNESCO Hamza, care se află acum în Botev Plodviv, a fost văzut ca un posibil transfer de stele, dar gruparea bulgară se opune plecării sale. Cu toate acestea, pe ce probleme financiare Botev, nu este surprinzător faptul că grupul bulgar ar fi trebuit să renunțe la Hamza. Fostul antrenor,, a crescut albastru”, Lorentiu Regehampf, nu vede o stea strălucitoare, cel puțin în acest Super Bowl. Cu toate acestea, el nu crede că pentru grupare, Ros-Blue ” este atât de important Super Bowl, ci mai degrabă o alergare bună în Liga Campionilor.

Pentru acest joc, Costel Galka nu poate conta pe Gardos și Adi Popa, ci și pe Lucian Sanmartyan, care nu are dreptul să joace din cauza eliminării din finala Cupei.

Echipa probabilă a lui Steaua (4-2-3-1): Arlauskis-Ripa, Varela, shukala, Latovlevich-prepelita, N. Stanciu-Chipchu, Yanku, Tanase-Keseru

Astra Giurgiu a evoluat doar în două Meciuri amicale în timpul pregătirii, câștigând două remize, 1-1 cu a doua echipă Bayern Munchen și 2-2 cu Gorica. Președintele Astra, Dinu Gheorghe, a precizat că echipa nu este încă pregătită pentru prima ligă și că atât acest meci, cât și cel mai bun meci al Cupei Ligii vor fi încă pregătite pentru Giurgiu. Întoarcerea lui Fatai, care și-a expirat creditul în Bruges și Oros, este singura achiziție a Astrei în această vară. Desigur, acest lucru va duce în continuare jucătorii la toamnă, dar în acest moment nu vedem giurgiuveana ca o echipă care poate câștiga titlul.

Contractul lui Matel a fost prelungit automat în această vară, fără acordul său, cu același salariu, jucătorul naționalei a fost complet nemulțumit de această decizie, de aceea Astra l-a exclus din componență. Un alt nemulțumit de ceea ce se întâmplă în echipă pare a fi Yoda, care este încă în vacanță. În afară de ei, Astra a pierdut, de asemenea, Papp, Yazalde și Yorga, ale căror credite au expirat. Astfel, tehnica lui Daniel Isaila are doar 13 jucători în componență, potrivit lui.

 

{adinserter reclama2}

{adinserter reclama2}

Echipa probabilă Astra (4-2-3-1): Lung-Oros, Ben Youssef, Gaman, Morais-Laban, Yahaya-de Amorim, Budescu, Al.Ionita II-Fatai

Steaua și Astra au jucat un alt joc de trofeu pe masă. Acest lucru se întâmplă în urmă cu aproximativ o lună și jumătate și cei doi primesc o remiză în finala Cupei României. În cele din urmă, Astra a câștigat după un penalty. Atenție, totuși, giurgiulienii nu au reușit să obțină toate cele 3 puncte în fața stelei niciodată în ultimele 6 întâlniri directe.

Ambele echipe defensive au avut de suferit în acest meci,dar problemele mari au fost de partea Giurgiu. În ultimele cinci meciuri directe ale campionatului,,, ros-albiii ” au marcat încă în prima repriză și noi credem că o vor face și acum. Credem că Astra va participa, de asemenea, la acest meci, care va fi probabil rezolvat în apărarea a două echipe.

Leave a Comment