Steaua vs Craiova-România – analiză și prognoza

Scoala pariurilor

Derby fără spectatori

Derby-ul celei de-a doua runde A Ligii I va avea loc între Steaua București și CSU Craiova. Meciul va începe sâmbătă, la ora 20: 00.

SteauaSteaua a început prost un nou sezon, condus în prima etapă rapidă la sfârșitul celor 25 de minute, apărarea a depășit foarte ușor punk-ul. Apoi, totuși, Keser a egalat scorul, pentru că în a doua jumătate Adi Popa a marcat pentru 2-1, diferența a fost mărită de Chipsie. Sa văzut că Star Wars merită o victorie în acest meci, creând mai multe oportunități pentru poartă decât rapid. După meci, Costel Galka a spus chiar că diferența ar trebui să fie mai mare, dar jucătorii de stele își complică jocul.În același timp, el și-a manifestat interesul față de Luchin, fostul apărător al lui Dinamo. La mijlocul săptămînii, formația antrenată de Costel Galka a fost egală cu Aktobe, în primul meci din etapa a treia preliminară a Ligii Campionilor, meciul din Kazahstan. Rezultatul final a fost 2-2, gazdele sunt gestionate de fiecare dată, un decalaj care păstrează șansele cazacilor de succes în minutul 88. Putem spune că a fost un rezultat fericit împușcat de o stea, având în vedere numărul mare de cazuri de cazaci. Ceea ce este și mai îngrijorător este că obiectivele stelei au fost marcate de greșelile adversarilor, mai degrabă decât de acțiunile individuale. Dar poate Ros-Blue ” va practica într-o secundă un joc mai solid. Ca Statistici, să zicem, după ce steaua a primit toate 2-2 în deplasare în sezonul trecut al Ligii Campionilor. împotriva Legiei de la Varșovia, el a învins pe teren trăgătorul cu 5-0. Este puțin probabil, totuși, să repete povestea acum, deși vorbim despre un alt nou promovat. A doua zi, stelele au contactat Costin Lazar, un fost jucător Rapid care dorește să-l achiziționeze în următorii doi ani. Lazar, cu toate acestea, nu este prea entuziasmat de această idee, sperând să găsească o altă echipă în curând. Cu toate acestea, nu excludeți opțiunea de semnare cu steaua. Precizăm că stelele vor juca primele două meciuri din acest sezon fără spectatori, după incidentele din meciul cu Stal la finele ediției trecute.

{adinserter reclama2}

CraiovaCraiova a fost una dintre cele trei echipe din prima etapă care a atins punctul. Adversarul a fost PANDORA Târgu Jiu, punctul obținut în cele din urmă ca o desemnare mai mare. La finele meciului tabela arată scorul 1-1, scorul a fost deschis de gorjeni în minutul 73, oltenii egaland prin Costin Crelia în minutul 86. Jocul a fost dominat de craioveni, care, după cum putem spune, au șanse bune de a se menține pe prima scenă de fotbal din România și în sezonul următor, dacă își vor menține sau îmbunătăți ritmul. Autorul golului Oltean, Costin Crelea, câștigă teren, transmițând rivalilor că se luptă pentru Europa în acest sezon. Tehnicianul de la Craiova, Ionel Gane, este neinvitat în ultimele două meciuri cu steaua, în timp ce era în Severin și coroană, este o înfrângere de neconceput mâine. În plus, Gane dorește o victorie care pare să fie la îndemână de Craiova, având în vedere, de asemenea, faptul că stelele vin după o călătorie în Kazahstan, dar și că la mijlocul săptămânii viitoare se vor argumenta asupra returnării, astfel încât bifa trebuie să introducă rezerve. Apropo, Gane este pe aceeași opinie, presupunând că mulți jucători de bază vor fi frugal, dar nu Sanmartean. În zilele noastre Craiova vrea să-l procure pe fotbalistul în vîrstă de 34 de ani, Florina Cernat, care și-a exprimat dorința de a-și încheia cariera în România. Pentru a semna pentru a lupta Astra Giurgiu și viitor.

Pentru cei care caută proiecții de bombe, i-am recomanda să meargă la mâna lui Krajova. Cu toate acestea, cu cât cumpărați mai mult din fire, credem că oaspeții nu vor pierde mai mult de un scop. În același timp, îl vedem pe Craiova să înscrie în acest meci, având în vedere jocul bun pe care îl joacă Olten la etapa de debut.

Prognoza lui Steaua vs. Craiova: Craiova (+1) În pariul 1.925 la bet365

Pon secundar Steaua vs Craiova: Craiova înscrie în cota 1,83 în bet365

Alegeri august: 2W-1l

Leave a Comment