Tenis live stream

Casa de Pariuri

Pe locul al doilea printre favoritele romanilor, când vine vorba de sport la televizor, tenis, performanțele lui Simon Halep au jucat un rol extrem de important în reflectarea acestui sport în ultimii ani. Faptul că Halep a ajuns la numărul 1 și a câștigat o cască mare nu a fost singurul motiv, în general, tenisul feminin din România a fost mai întotdeauna la un nivel înalt. Nu putem uita Horia tekau, care a dublat-o cu un coleg sau a obținut rezultate notabile.

Există mai multe categorii de fani de tenis din România, și nu numai în România, probabil, în întreaga lume: cei care se uita la acest sport doar atunci când joacă un Roman, sunt cei care se uită, pentru că ei pur și simplu iubesc acest sport, dar există și cei care vrea să facă bani după acest tip de sport, vorbim evident pentru jucători.

Branduri Care Oferă Live Streaming

Branduri Care Oferă Live Streaming

 

170 + tipuri de pariuri pe meci

Branduri Care Oferă Live Streaming

Profitați de oferta de bun venit de 20 € + acces la streaming Unibet TV

Tenis online de la turnee de elită

Tenis online de la turnee de elităAnul începe cel mai bine cu Australian Open în ianuarie, un tur care are loc din 1905 pe suprafața Plexicushion, adică hard. Toate meciurile sunt organizate într-un complex din Melbourne Park. Pentru o astfel de competiție, premiile, pe măsură ce câștigătorul ia $ 2, 000, în total, premiile sunt de peste 23 de milioane de dolari.

Opera franceză funcționează din mai până în iunie timp de 2 săptămâni în capitala Franței. La începutul anului 1891, acest concurs a fost național numai în 1925 a fost deschis participanților din întreaga lume. Cel mai puternic turneu de lut a adus mari bucurii romanilor, ultima dată în 2018, când Simone Halep a devenit campion.

Capitala Angliei, Londra deține în fiecare an la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie Wimbledon, cel mai vechi turneu de Grand Slam, prima ediție a avut loc în 1877. Începând cu anul 2009, terenul central poate fi jucat în orice condiții, fie că este vorba de ploaie sau căldură, există un acoperiș pentru asta. Wilmbldon sa lăudat, de asemenea, cu cele mai mari premii monetare de 34 milioane de lire sterline.

Americanii nu au putut pierde harta de tenis din întreaga lume, așa că au venit cu US Open jucând pe ciment. Turneul are loc în august și septembrie în zona Flushing-Meadows-Crown Park din New York. Se joacă pe această suprafață din 1978, iar recompensele ajung în prezent la peste 21 000 000 de dolari.

Leave a Comment