Tenis Pariu

Scoala pariurilor

Fiind un sport individual, tenisul este destul de greu de acoperit, deoarece cantitatea de informații acumulate necesită destul de mare. Datorită analizei furnizate aici, veți găsi cele mai recente informații și veți găsi ponturi de tenis din cele mai tari partide ale zilei în toate turneele care merită atenția spectatorilor.

Dacă un detaliu vă scapă când pariați, nu există nimeni pe teren pentru a vă “acoperi”, doar jucătorul / jucătorii (în cazul partidelor duble) selectați. Prin urmare, în plus față de predicțiile clasice legate de meciuri, oferim un rating, precum și cele mai recente informații despre cei care participă pe teren.

Fie că este vorba de un meci de bun augur, de a ieși în viața personală sau de a avea o dispoziție proastă în acel moment, vă garantăm că veți obține aceste informații pentru a le asimila atunci când faceți biletul zilei. Desigur, Prognoza oferită pe baza acestor informații este cea mai importantă, dar nu doare să vezi “cu ochii tăi” de unde sa născut opțiunea pe care ești dispus să-ți riști banii.

Cum și ce facem la tenis?

Cum și ce facem la tenis?

Așa cum am spus, parierea pe tenis nu este foarte ușoară, mai ales atunci când doriți să câștigați. Casele de pariuri oferă unele șanse de” capcane ” care sunt foarte bine evitate. Solistul 1.40 în tenis nu este același cu cel de 1.40 în fotbal.

Diferența de cost nu este atât de clară, iar aceste loturi nu generează profituri pe termen lung. În general, atunci când vorbim despre TOP 100 ATP sau TOP 100 WTA, discutăm sportivi foarte bine pregătiți, cu o metodă destul de avansată de lovire a mingii, cu care putem face partea 2 destul de profitabilă.

Suntem puțin “ignorați” de greutățile faciale, de legendele reale și vedem că diferența dintre cilantru și copil pe o suprafață interioară rapidă este de obicei minimă în favoarea Croației. Acest lucru este deși marin este mult mai bine clasate de jucători de tenis. De ce? Ce le aduce mai aproape și ce îi împiedică pe acești sportivi? Ei bine, vorbim despre lucruri mici.

Suprafață de joc: acesta este un factor care poate perturba un duel care ar trebui să fie în mod normal echilibrat sau invers. Nadal-Federer pe iarbă nu este același lucru cu Nadal-Federer pe zgură, deși vorbim despre doi campioni super.

Forma momentului: sezonul de tenis constă în principal din 10 luni de participare la turnee. Este o perioadă lungă de timp, iar forma sa sportivă nu poate fi permanentă în aceste luni. Este important să vedem în ce stare ajunge la competiție

Leziuni: când pariați pe o bucată bună de timp de tenis, știți că intensitatea antrenamentelor nu se compară cu intensitatea în timpul unui meci. În timpul pregătirii, vorbim despre rutină și ceea ce se întâmplă în timpul petrecerii vine cu propria doză de imprevizibilitate. Acesta este motivul pentru care jucătorul care se întoarce după o leziune care a ținut-o destul de mult în lateral (de obicei, ne uităm după o perioadă de mai mult de 2 săptămâni) va avea nevoie de timp pentru a se adapta din nou la ritmul jocului într-un meci oficial.

Meci-up: acesta este un termen foarte comun în tenis și nu este folosit doar pentru a impresiona. Există unii jucători de tenis care, oricât de bine ar juca, dacă întâlnesc un adversar care neutralizează jocul lor și toți se dezvoltă la capacitate maximă, nu au nimic de făcut pe teren. Sau vezi un alt exemplu. Federer a avut întotdeauna dificultăți atunci când a jucat cu Ivo Karlovich. Nu cred că are sens să analizăm diferența de clasă între cele două, dar munca lui Karlovich nu la lăsat pe Roger să țină pasul.

Evident, există și alte detalii atunci când analizăm ceea ce aduce doi jucători de tenis mai aproape sau mai departe față în față și le vom prezenta cu siguranță la fiecare prognoză propusă.

Dar, în afară de” soliști”, ce trebuie să faceți atunci când vine vorba de tenis? Mulți au început să se îndrepte spre mize mai extravagante, cum ar fi numărul de Ași sau erori duble, numărul de intervale câștigate de jucător sau perioada petrecută pe teren. Cu toate acestea, previziunile noastre preferate se concentrează pe numărul de intervale și handicapuri.

În Betano, pariul pe numărul de intervale într-un meci are întotdeauna (pentru partidele ATP sau WTA, să nu mai vorbim de Challenger sau ITF) Trei opțiuni. Acesta este un aspect foarte important, deoarece Bookmakers tind să ne înșele prin introducerea anumitor linii. De câte ori nu am pariat pe mai mult de 23,5 jocuri într-un meci între doi jucători de tenis puternici la locul de muncă, iar scorul final este de 7-6, 6-4 pentru unul dintre ei? Ei bine, la Betano, putem alege un” peste ” mai mic, chiar dacă cota scade cu ea.

Pe cine și unde să pariați în tenis în 2019

Novak Djokovic a ocupat primul loc în clasamentul ATP în sezonul precedent, în timp ce fetele au primul loc aparținând romanului Simone Halep. Dacă Nole a acționat din nou ca metronom, așa cum a fost acum câțiva ani, Halep și-a câștigat primul titlu de “Grand Slam” în Roland Garros, scăpând de povara care atârnă pe umerii ei.

Rafael Nadal sa clasat pe locul al doilea în clasamentul băieților, iar Roger Federer sa clasat pe ultimul loc pe podium. Se pare că ne-am întors acum 5-6 ani. Alexander Zverev a confirmat acest lucru din nou, câștigând turneul campionilor și finalizând 4 ani, în timp ce Del Potro ar fi ratat finalul sezonului din cauza unei alte răniri, dar nu putem uita titlul câștigat la Indian Wells. Kevin Anderson, cu finala Grand Slam, a fost o surpriză pentru stagiu, iar un alt jucător aplaudat este Kei Nishikori din Japonia, care sa întors la începutul anului după rănire.

La fete, Angi Kerber a terminat 2, în principal datorită titlului Wimbledon, deoarece Wozniacki a terminat 3. În plus față de Elena Ostapenko, nici o jucator de tenis de clasa super nu se poate spune că a avut un sezon slab. Serena Williams sa clasat pe locul 16, dar în câteva meciuri, americanca de 37 de ani este o poziție normală care poate fi apreciată chiar.

Prelevarea de probe de pariu Simon Halep tenis

Simon Halep tenis

Romanii, în sezonul 2019 ne vom concentra atenția și asupra discursurilor lui Simone Halep. Sezonul trecut, romanca a fost introdus în Shenzhen (China), Roland Garros și Montreal (Canada). Simone se întoarce pe teren în ianuarie cu turneul din Sydney.

În prima lună a anului, Halep va juca doar Australian Open, așa că nu va merge în China pentru a-și proteja titlul de Shenzhen. Cu Cupa Fed în program și Noul antrenor, Simone va avea probabil un calendar ușor mai liber. Se pare că marea ei dorință 2019 este să se impună lui Wimbledon. La Betano, putem paria pe 12 Cum româna va deveni următorul campion la turneul de iarbă. Halep este un favorit în Roland Garros, unde primește o cotă de 7 din aceeași casă de pariuri, în timp ce în Australian Open (cota 10) și US Open (cota 9.50) este întotdeauna al doilea favorit după Serena Williams.

Turnee de Grand Slam în 2019

Primul turneu de Grand Slam al anului va fi în Australia, începând cu 14 ianuarie și terminând cu 13 zile mai târziu. Roland Garros, unde Simone are cele mai mari șanse, va debuta pe 26 mai și se va menține până pe 9 iunie, în timp ce Wimbledon va avea loc între 1 și 14 iulie. Ultimul mare concurs Slem va fi la Flushing Meadows în perioada 26 August – 8 septembrie. În afară de competițiile de Grand Slam, vom urmări emoțiile și maeștrii lor, de la Cincinnati, puțuri indiene, Madrid, Miami, Monte Carlo, Montreal (Toronto), Paris, Roma și Shanghai.

Leave a Comment