Totul despre casa de pariuri Winner

Stiri de pariuri

Winner este unul dintre cei mai noi operatori de jocuri din România. După ce au intrat pe piață începând cu anul 2013, au ajuns deja în jur de 200 de locuri în târgul propus 500, împrăștiat în întreaga țară. După cum era de așteptat, în București veți găsi cele mai multe locuri, mai mult de 50, dar puteți paria, de asemenea, în alte județe, cum ar fi Arges, Prahova, Braila, Calarasi, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, etc. Trebuie să ne amintim că propunerea de a Winner pot beneficia și locuitorii din orașele mici sau comunelor din România, cum ar fi deschis în comuna Jirlau, judetul Braila, Comuna Radovanu, județul Calarasi sau comuna Potlogi, judetul Dambovita s.și.m. Di.

Puteți paria online pe winner.ro?

Agenția are o licență temporară, conform d 2160/20.08.2015 și este valabil între 1.09.2015 și 31.08.2016. Această licență oferă Winner posibilitatea de a intra pe piața de pariuri sportive pe internet și nu numai. În versiunea online puteți juca, de asemenea, bingo, și este la fel de interesant ca posibil, deoarece această oportunitate este oferită de o singură companie de pariuri în română on-line.

Cu toate acestea, în acest moment funcționează pe partea tehnică a platformei online, așa că vă recomandăm să așteptați până când această problemă este rezolvată. Pe site veți găsi, de asemenea, un buton în această privință “rata online”, care, dacă accesați, apare “în curând pe Winner”, ceea ce înseamnă că lucrarea este într-o stare avansată și, în cel mai scurt timp, vă puteți bucura și de o opțiune Online. Deși deține o licență de peste șase luni în care poate oferi clienților și o opțiune Online, Winner preferă să ofere utilizatorilor posibilitatea de a paria pe internet la cel mai înalt nivel, așa cum se întâmplă înainte de a fi necesară o licență pentru a face acest lucru. Este bine de știut că, într-un moment în care licența nu era obligatorie, Winner a oferit jucătorilor să joace jocuri de cazino online.

Programul de pariuri sportive WINNER

De obicei, agențiile Winner sunt deschise zilnic între orele 09: 00 și 22:00, dar programul poate varia în funcție de locație.

Pariuri sportive pe platforma WINNER

Pariuri sportive pe platforma WINNEROferta este o opțiune foarte mare pentru casele de pariuri cu creștere rapidă, în special pentru casele de pariuri destinate jucătorilor care nu preferă online. Vă puteți bucura de evenimente din aproape toate sporturile importante, de la fotbal și până la volei pe plajă. Există unele competiții pe care nu le veți găsi în oferta Winner, dar nu contează prea mult. Ca atracție majoră, combinațiile câștigătoare sunt printre cele mai reprezentative.

Este bine de știut că Winner este diferit de alte case de pariuri sportive offline prin faptul că oferă și pariuri speciale. Acestea se găsesc în principal în meciurile din Liga 1, precum și în campionatele europene, cum ar fi Bundesliga, Premier League, La Liga sau Seria A. Aici veți găsi opțiuni foarte rare întâlnite la casa de pariuri terestra, cum ar fi câte penalități vor fi acordate sau portarul. Apropo, cotațiile sunt foarte atractive, puteți paria și pe opțiuni reglabile, la fel ca în cazul unghiurilor, unde puteți alege opțiunea în funcție de încrederea dvs.

Cum puteți verifica biletul Winner?

Dacă ați ales agenția Winner și a pus un bilet la unul dintre cele aproximativ 200 de agenții, puteți verifica foarte simplu, accesând site-ul winner.ro și aveți un dreptunghi în partea dreaptă, în cazul în care aveți posibilitatea să introduceți codul biletului, înregistrate pe jos bilet, în două variante. Fie puteți alege un cod de verificare Online format din șase cifre și / sau litere scrise în partea dreaptă a biletului de joc (sub suma totală a câștigului), fie puteți alege o opțiune lungă care apare în jos pe biletul de pariuri și constă din 13 cifre pe care le introduceți fără spațiu sau linie între ele.

Promoții Câștigător

Ca agent de pariuri care respectă clienții săi, Winner oferă, de asemenea, o gamă largă de bonusuri pe care le puteți bucura în moduri diferite:

  • Bonus suplimentar câștigător
  • Acesta este furnizat în conformitate cu tabelul de mai jos, cu o limită de 1.20 / Max, 50% din evenimente ar trebui să fie tipul final, șansa dublă, pauza sau finala 6 evenimente-10% (cota minimă de 1.20)

7 evenimente-15% (cota minimă de 1.20)

8 evenimente-20% (cota minimă de 1.20)

9 evenimente-25% (cota minimă de 1.20)

10 evenimente-30% (cota minimă de 1.20)

11-14 evenimente-35% (cota minimă de 1.20)

15-20 evenimente-50% (cota minimă de 1.20)

21 + evenimente-100% (cota minimă de 1.20)

  • Dacă unul sau mai multe evenimente livrate pe bilet primesc 1,00 cote, bonusul suplimentar WINNER rămâne în vigoare, raportând numărul de evenimente care au rămas valabile pe acel bilet. Dacă numărul de evenimente valide din bilet scade sub 6, eligibilitatea pentru un bonus suplimentar WINNER este pierdută.
  • Câștigător 200

Valabil numai pentru bilete simple

Pariul final este mai mare sau egal cu 200

Cota pentru eveniment este mai mică sau egală cu 7.00

În cazul pierderii unui eveniment, jucătorul primește de 10 ori pariul biletului.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente primesc cota 1, bonusul va fi acordat numai în momentul în care Pariul final va rămâne mai mare sau egal cu 200.

  • Sansa Winner

Valabil numai pentru bilete simple

Minim 11 evenimente

Cota minimă 1.25

În cazul în care un singur eveniment este pierdut, jucătorul va primi 15% din câștigul împărțit în cota pierdută.

În cazul în care evenimentul primește o cotă de 1,00 șansă câștigătorul rămâne în vigoare, dar vom raporta un posibil câștig nou.

Pentru acest tip de pariu nu se aplică o grilă bonus.

  • Winner Plus (+5)

În fiecare zi, rubrica Winner Plus găzduiește meciuri cu cote mai mari, care sunt disponibile numai pentru previziunile cu șanse duble și finale.

Pentru a beneficia de Winner Plus trebuie să selectați încă 5 meciuri într-o propoziție sau mai mult.

Puteți alege doar un singur meci din Winner Plus.

Nu poate fi combinat cu meciul de bază

Se poate juca un simplu bilet sau sistem de minim 6 evenimente (6 / x evenimente)

  • Winner Poker Bonus

În fiecare zi, organizatorul stabilește o serie de evenimente, care vor fi acordate o cotă mai mare.

Cu opțiuni de pariere dublă și finală șansă.

Puteți juca unul sau mai multe evenimente Winner Bet pe același bilet

Se poate juca un singur bilet, simplu sau sistem.

Nu poate fi combinat cu un meci de bază.

În agențiile Winner puteți beneficia de alte servicii:

În agențiile Winner puteți beneficia de alte servicii:

  • Poker

Texas Hold ‘ em – jocul se desfășoară în timp real. Aceasta este cea mai populară opțiune de poker. Informații detaliate despre tipurile de pariuri pe care le veți găsi în secțiunea Reguli de joc.

  • Oase

Acesta este un joc nou, cu o ofertă unică de pariuri, care nu are analogi în întreaga lume. Acesta este un joc dinamic, se desfășoară cu cinci zaruri și este transmis în direct. Informații detaliate despre tipurile de pariuri pe care le veți găsi în secțiunea Reguli de joc.

  • Pariuri pe numere

“Lucky 7” (7/42) – 7 numere din 42 sunt extrase zilnic din cinci în cinci minute. Tombolele au propriul număr de identificare și sunt transmise în direct. Informații detaliate despre tipurile de pariuri pe care le veți găsi în secțiunea Reguli de joc.

“Lucky 5” (5/36) – 5 numere din 36 sunt extrase zilnic din cinci în cinci minute. Tombolele au propriul număr de identificare și sunt transmise în direct. Informații detaliate despre tipurile de pariuri pe care le veți găsi în secțiunea Reguli de joc.

De asemenea, alte tipuri de servicii pe care le puteți utiliza la Agenția Winner pot fi găsite și sporturi virtuale. Dacă preferați fotbal, curse de câini,cai sau curse de mașini, puteți paria simultan. Acestea sunt transmise simultan în fiecare agenție, pe Monitoare TV, partidele / cursele sunt transmise aleatoriu.

Confortul casei sale în agențiile Winner

Conform legii 15/2016, fumatul în locuri publice, cum ar fi cazul și agențiile Winner, este interzis. Deci, ei s-au gândit, de asemenea, la cei care doresc să profite de toate facilitățile, oferind o țigară electronică tuturor celor care pun bilete la loto, sport virtual sau poker. Aplicarea sa este valabilă strict pe durata șederii la agenție, la plecare se restituie operatorului.

Leave a Comment