Tour de France predicții și pariuri sportive

Scoala pariurilor

Poate că mulți se întreabă ce este interesant în ciclism? Istorie, lupte pe partea de Sus, Rețete Gourmet? Când vorbim despre Tour de France, totul este o “delicatesă” pe care doriți să o bucurați în fiecare zi, pentru un total de 23 de zile care acoperă 21 de etape. Turul Franței 2019 va debuta pe 6 iulie și se va încheia pe 22, cu o etapă clasică pe Champs Elysees. Acesta va fi cel de-al 106-lea Turneu dedicat istoriei acestui sport.

Agenții recomandate pentru Tour de France

Cele mai multe opțiuni de pariuri

                          Cele mai multe opțiuni de pariuri

 

Puteți utiliza funcția Creare pariu

                       

                          Puteți utiliza funcția Creare pariu                    

Opțiuni speciale de pariere antepost

 

                          Opțiuni speciale de pariere antepost

 

Cote atractive pentru pariurile antepost

                         Cote atractive pentru pariurile antepost

 

 

 

 

Totul a început în 1903, cu o istorie provocată de rivalitate. De data aceasta între cele două ziare care doreau să preia piața. Văzând că sunt puțin în urmă, conducerea lui L ‘ Auto decide să organizeze Tour de France pentru a-și crește vânzările, dar, evident, lucrurile nu merg bine de la început. Numai după ce premiul principal ajunge la 12.000 de franci, organizatorii colectează aproximativ 60-70 de bicicliști. Mulți sunt amatori, deoarece sumele de bani (3 000 de franci pentru fiecare câștigător al etapei plus premiul principal)au fost uriașe în acele vremuri. Maurice Garin sa comportat în prima ediție, precum și în 1904, doar pentru descalificare, pentru că a călătorit mai mult în mașină decât cu bicicleta. Francezii au câștigat Turul în fiecare an până în 1908, când Francois Faber din Luxemburg a avut onoarea de a termina pe prima poziție.

Turul Franței a luat o pauză numai în timpul celor două războaie mondiale, iar numărul de decese, având în vedere condițiile și istoria lungă, a fost de numai patru cicliști. În 1995, Fabio Fabio Casartelli, medaliat cu aur la Barcelona în 1992, a murit în timpul coborârii la Col de Portet d ‘ Aspet. Ea moare, ceea ce a șocat ciclismul în acel moment.

Pentru a doua oară în istoria Tour de France va avea loc etapa de debut la Bruxelles, Belgia, marcând astfel 50 de ani după prima victorie a belgianului Eddie Merckx la “La Grande Boucle”. Merckx este unul dintre cei patru bicicliști care au cinci victorii La Tour de France. Desigur, aici excludem Lance Armstrong, care a fost luat de toate cele șapte titluri câștigate în 1999-2005.

De la mijlocul anilor 1950, a devenit ceva obișnuit ca Tour de France să organizeze etape și în țările vecine. Doi ani mai târziu, această onoare va aduce înapoi danezii cu o etapă în Copenhaga. Dar finala rămâne clasică la Paris pe Champs-Elysees. Este o închidere care nu schimbă nimic în clasament, doar un fel de “spectacol”.

Premiile generale de lansare din acest an rămân aceleași ca și în 2018. Astfel, fondul total de aproximativ 2,5 milioane de euro va fi împărțit de concurenți, în timp ce câștigătorul “tricoului galben” va lua acasă, doar pentru această slujbă, aproximativ 500 000 de euro. Aceeași sumă ca și Geraint Thomas, triumfător anul trecut.

Cum trece Tour de France

Cum trece Tour de FranceTour de France este, fără îndoială, o competiție în care toate echipele doresc să participe. Din păcate, pentru mulți care doresc să facă publicitate pentru a-și mări stema, ei invită direct cele mai bune 18 grupuri. În plus, organizatorii pot oferi până la patru cărți de animale sălbatice pentru echipe mai puțin cunoscute. Pentru ediția actuală, au fost invitați trei grupuri franceze, Cofidis, Total direct Énergie și Arkéa-Samsic, precum și unul din Belgia, Wanty-Groupe Gobert. Un total de 176 de bicicliști vor merge la Tour de France 2019.

Există 21 de etape care vor avea loc în termen de 23 de zile, începe la Bruxelles, etapa 195 km pe bună dreptate. Ca și în cazul altor turnee majore, câștigătorul este stabilit după fuziunea timpului fiecărei etape. Astfel, ciclistul cu cel mai mic timp acumulat va fi declarat câștigător.

Traseu și Vremea În Tours de France

Cicliștii vor suferi timp de 23 de zile, este aproape sigur. Există 30 de creșteri ale diferitelor niveluri planificate, plus cinci “finisaje” ale etapei ascendente. Doar 54 km vor fi la timp, unul la echipă, iar celălalt la nivel individual.

Ca de obicei, trecerile prin Pyrenees și Alpi vor fi adevărate teste de anduranță. Etapele prin Alpi vor începe numai după a doua zi de odihnă, așa că cel puțin cicliștii o au de partea lor.

Vremea, cel puțin prin prisma prognozelor meteo, pare să se mențină cu sportivii, precum și cu cei care vor juca pariuri online la eveniment.. Nici soarele, nici ploaia continuă. Cel puțin în primele cinci până la șase etape, cicliștii ar trebui să beneficieze de umbra norilor, dar fără pericolul ploii. Evident, după intrarea în munți, vor avea atât precipitații, cât și temperaturi scăzute și ceață.

Trecerea de la Toulouse la Bagnères-de-Bigorre, etapa a 12-a, 209,5 km de munte, nu poate fi anunțată cu ușurință participanților. Cea mai lungă etapă este numărul 7, Între Belfort și Chalon-sur-Saône, 230 km, dar pe un drum drept. Și temperatura este declarată optimă în timpul zilei, undeva la 20 de grade Celsius.

Cele mai bune echipe și cei mai buni cicliști din istoria Turului Franței

Chiar dacă nu apare oficial pe lista câștigătorilor, nu veți putea ajunge la rubrica Tour de France, să nu mai vorbim de Lance Armstrong. De ani de zile, el a fost pe buzele tuturor, reușind să eșueze-șapte victorii consecutive între 1999 și 2005. Dar apoi realitatea acestui sport, urmărită de scandaluri de dopaj, a lovit puternic și brutal. Americanul a fost descoperit ca un escroc și a fost scos din toate titlurile câștigate.

Cine va câștiga Tour de France 2019?

  • Geraint Howell Thomas
  • Egan Bernal
  • Jakob Fuglsang
  • Adam Yates
  • Richie Porte.

Alberto Contador din Iberia trebuia să aibă trei trofee, dar unul care a fost luat în 2010 a fost luat din aceleași considerente-a fost prins de dopaj. Ciclistul cu cele mai multe victorii Tour de France, care încă mai funcționează, este Chris Froome din Marea Britanie, cu patru astfel de succese. Din păcate, atletul în vârstă de 34 de ani a lovit peretele în timpul Criterium du Dauphine și a devenit indisponibil pentru o mare competiție Franceză.

Toate la timpul lor, există patru ciclist în cinci victorii la “Tour de France” -Jacques Анкетиль (1957, 1961, 1962, 1963, 1964), Eddie Меркс (1969, 1970, 1971, 1972, 1974), Bernard Хинаулт (1978, 1979, 1981, 1982, 1985) și de Ieșire Индуран (1991-1995). Spaniolul a fost singurul care le-a câștigat în mod constant.

În ceea ce privește echipele, Sky a fost un grup care a dat câștigătorului șase din ultimele șapte ediții. Gigantul de biciclete a fost recent cumpărat de Ineos și va participa la lansarea unui concurs cu acest nume. Deși a dat întotdeauna un câștigător, Sky a fost depășit de Movistar în trei din ultimele patru ediții. Echipa câștigătoare se calculează prin colectarea timpului celor trei bicicliști de top din grup în fiecare etapă. Testul / eșantionul echipei ia în considerare timpul celui de-al cincilea clasament(sau ultimul, dacă este cazul).

Pariuri pentru câștigătorul Tour de France 2019

Fără Froome la începutul anului trecut, câștigătorul Geraint Thomas primește o cotă de 3, 50% în Betano pentru suprapunere. Are experiența necesară, un aspect care îl diferențiază cumva de un alt ciclist Sky care primește aceeași cotă-Egan Bernal din Columbia. La doar 22 de ani, are tot viitorul, dar din declarațiile sale, el pare să fie mai de acord cu statul “a doua vioară” în această versiune.

Doar locul 8 în Giro, Simon Yates primește a 4-A șansă în funcție de beton, de la ora 10: 00. Jacob Fuglsang din Elveția a avut un sezon excelent 2019 și nu e de mirare că primește o cotă de 5.50. Cea mai bună speranță a gazdelor este Tibaut Pinot, cu o cotă de la ora 20.00.

Duelurile care ar trebui să se uite la Tour de France 2019

Când primele două favorite sunt în tricoul galben de la tine din echipă, este clar că vei fi printre echipele de rating cu o șansă mare de titlu. Dar Eneos are o problemă care este foarte clară-nu au într-adevăr un sprinter “clasic” pe linia a opta. Aici, Jumbo-Visma, ua echipa Emirates sau Mitchelton-Scott rămân mult mai bine dacă doriți să le alegeți pe biletul zilei.

Și, evident, nu putem ignora grupurile cu trecutul în această cursă-Movistar și Astana. Acesta va fi un duel echilibrat, iar diferența de sfârșit poate fi dată într-un fel și contracararea echipelor.

Pariuri sportive cu cote fixe / casa de pariuri

Lupta pentru tricoul galben va fi interesantă și probabil transferată în ultimele etape, dar ar trebui să ia în considerare și lupta pentru tricoul verde pentru un sprinter mai bun. Peter Sagan nu poate fi cel mai rapid, dar constantă și experiența îl va ajuta enorm.

Veteranii Mark Cavendish și Andre Greipel trebuie să fie luați în considerare, în timp ce Caleb Evan se va lupta, de asemenea, pentru tricoul alb pentru cel mai bun tânăr. În cazul în care intră în calculul pariurilor și Egan Bernal. Pentru un tricou alb cu mazare roșie, pentru cel mai bun catarator, Warren Bargui poate fi o soluție atât pentru francezi, cât și pentru jucători.

Romani bicicliști la Tour de France

Din păcate, echipa lui Edie Gross, Delco Marcel Provence, nu a primit wild-card pentru această ediție a Tour de France. Ar fi interesant prezența sa, având în vedere că romanul a fost introdus în Ronda van Limburg, o cursă de o zi petrecută în Belgia, după ce a făcut un tur foarte bun în Luxemburg, clasându-se pe locul al doilea în clasamentul de puncte. Pentru el, în iulie, 3, se va întoarce acasă într-un tur al Siberiei.

Unde pot fi văzute în România Tour de France

Ca de obicei, Eurosport își asumă responsabilitatea pentru noi cu imaginile Tour de France. Toate etapele vor fi difuzate live HD pe Eurosport HD, dar pot fi, de asemenea, urmărite pe Eurosport Player. Dacă nu se fac schimbări neașteptate, comentariul va fi asigurat de Manolo Terzian, Andrei Comsa și Alex Chokan, aceiași oameni care ne-au oferit informații despre istorie, geografie și gastronomie în timpul Turului Italiei.

Leave a Comment