Unibet Sport

Stiri de pariuri

Mulți romani au ales și vor alege casa de pariuri Unibet, care are multe avantaje. Cel mai important lucru pare a fi bogăția ofertei, pentru că să fim serioși dacă agentul de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, există posibilitatea ca acesta să atragă utilizatorii în masă. De asemenea, este foarte important ca aplicația Unibet să ne ofere dispozitive mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS, inclusiv pentru tabletă. Emisiunile live în număr de aproximativ 30.000 pe an sunt, de asemenea, o atracție majoră pentru cei care aleg să aleagă un agent de pariuri Unibet.

Introducere

Unibet este cel mai faimos agent de pariuri licențiat din România, câștigând acest titlu pe merit. De asemenea, promovează o experiență de peste 20 de ani pe piața de pariuri online, în tot acest timp Unibet adaptează obiceiurile clienților, încercând în mod constant să îmbunătățească părțile pe care le acordă atenție. Apreciem acest birou de pariuri pentru modul profesional în care se face totul, de la transferul de oferte la retrageri și acordarea de bonusuri. Cu acest brand, nu veți avea niciodată probleme în a verifica un cont cu o platformă desktop și mobilă sau retrageri de bani, drepturile dvs. vor fi întotdeauna respectate.

Aici ne referim nu numai la oferta pe care o puteți imagina foarte bogată, ci și la alte aspecte pe care le veți găsi mai jos. Accesul ușor la site-ul Unibet și examinarea atentă a acestuia pentru a-și dezvălui beneficiile vă vor face să vă înscrieți imediat în această casă online.

Iată ce trebuie să știți despre Unibet

De ce aici?

 • Aveți aproximativ 30.000 de unelte sportive pe an
 • O ofertă foarte bogată de evenimente sportive atât live, cât și LIVE
 • O revizuire săptămânală mai mare decât de obicei
 • Oferind în mod constant promoții sportive pentru toată lumea
 • Opțiunea de a închide pariul ori de câte ori doriți (Cash Out)

Servicii

 • Premiat live chat serviciu în nenumărate rânduri
 • Disponibilitatea imediată a pariurilor pe care le doriți
 • Aplicația mobilă este disponibilă pe telefon și pe tabletă
 • Mizele și articolele utile prezentate pe blogul Unibet
 • Înregistrarea se efectuează în cel mult trei minute

Opțional

 • Opțiunea de pariuri live punct cu punct în tenis
 • Depozit minim de doar 5 euro prin Trustly (transfer bancar)
 • Furnizarea unui număr foarte mare de pariuri antepost, nu doar în fotbal
 • Promoții exclusive pentru romani legate de echipele românești
 • Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu ne arată analize dense

Bonus de înregistrare

În cazul în care observați că doriți să obțineți un bonus de înscriere, veți primi un pariu fără risc de 100% din depozit, până la 250 de ruble. Aceasta înseamnă că primul pariu plasat la Unibet la un eveniment sportiv va fi returnat numai dacă este nerevendicat. Dacă un bonus “verde” nu este acordat, dar dacă pariul este returnat, trebuie să îndepliniți câteva condiții simple de îndeplinire înainte de a putea retrage. Prin urmare, suma bonusului trebuie efectuată de 3 ori la pariurile minime 1.4 în termen de 30 de zile.

Pariuri și oferte

Putem spune fără ezitare că Unibet are cea mai bună ofertă atunci când vine vorba de pariuri sportive. Nu există sport și tip de pariu pentru a nu exista într-o ofertă generoasă a acestui brand. În plus, aveți avantajul că veți găsi cu mult înainte de începerea competiției toate pariurile pe care le doriți. Rata fără risc de până la 250 USD este ușor de utilizat și are o rolă x3 care poate fi realizată cu ușurință.

Reputație

Unibet lucrat din greu pentru a face o treabă și o puternică reputație, iar romanii au convins că este un brand respectat, care se mandreste cu clientii prin tot felul de concursuri și în mod constant se află o platformă pentru a facilita accesul la fiecare jucător, indiferent de unde sunt.

Transmisii live

Un alt aspect pe care unibet îl depășește este transmisiile live pe care le iubim cu toții pentru pariurile live. Dacă vă place fotbalul sau alte sporturi, vă informăm că aveți peste 30.000 de emisiuni live din cele mai importante sporturi și evenimente în fiecare an.

Relații cu clienții

De fiecare dată când aveți probleme cu contul dvs. cu anumite rate sau cu diferite dificultăți tehnice, nu trebuie să vă panicați, deoarece echipa pregătită pentru dvs. este fie prin e-mail, fie prin chat pentru a găsi soluții și a reveni la pariurile dvs.

Bonus de bun venit și promoții

Am spus mai sus că rata fără risc oferită de Unibet este ideală pentru a începe cu pariul corect, dacă pariul iese, este foarte bun, dar dacă nu iese, puteți să vă așezați înapoi pentru că aveți banii calculați pe cont ca bonus. Ofertele nu se opresc chiar și după ce ați deschis contul dvs., Agenția are cele mai multe promoții de pariuri sportive pentru clienții activi.

Cum să vă înregistrați

După ce vă conectați la site-ul Unibet, veți vedea în colțul din dreapta sus al butonului Înregistrare / Înregistrare. Înregistrarea se efectuează în patru etape. În primul rând, trebuie să completați datele noastre personale (Nume, Prenume,E-mail, ziua de naștere, NKP și sex), al doilea conține o adresă fizică (stradă, casă, apartament, etc), Cod poștal, oraș și numărul de telefon mobil.

În al treilea pas, vom completați numele de utilizator, parola, alegând întrebarea și răspunsul de securitate și ultimul pas ne intreaba daca vrem sa ia un bonus de bun venit, dacă vrem să primesc scrisori de la Unibet, în legătură cu diferite oferte și, dacă am accepta termenii și condițiile.

 1. Faceți clic aici pentru a deschide un cont nou în Unibet
 2. Faceți clic pe butonul galben ” deschide contul”
 3. Bifați caseta de selectare bonus de bun venit dacă doriți să acceptați oferta
 4. Elaborarea datelor cu caracter personal
 5. Verificarea contului
 6. Face un depozit
 7. Bine, poți să te joci în liniște

Acțiuni principale

Bonusul este acumulat până la 30%

Dacă vă place să jucați mai multe meciuri într-un singur bilet, ar trebui să știți că la Unibet aveți o parte săptămânală a câștigurilor salariale pe meciurile de fotbal. Cu cel puțin 3 meciuri, obțineți un câștig de profit de 10%, iar cu 5 sau mai multe, obțineți un profit de 30%. Rata maximă pe care o puteți alege pe un astfel de bilet este de 100 de ruble, iar pentru a utiliza, trebuie să verificați opțiunea pe bilet înainte de ao plasa. Bucurați-vă de plăți săptămânale de până la 25.000$.

Liga 1 ne aduce câștiguri suplimentare

Trăind în România, știm foarte bine Campionatul, ceea ce ne oferă un avantaj în mize prin care putem obține câștiguri mai frecvente. Dacă alegem cel puțin 3 meciuri pe bilet la 1-30 30%. Rata maximă admisă pentru un astfel de bilet este de 150 USD, iar oferta poate fi utilizată în fiecare săptămână.

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Oferta de pariuri este foarte bogată, pre-live include mai mult de 30 de sporturi, inclusiv electronice (E-Sports), precum și sporturi cum ar fi Cricket, șah, trolling sau sporturi galiciene. Unibet arată, de asemenea, nu pariuri sportive (emisiuni TV și filme) și politice. Avem chiar și câteva pariuri la Jocurile Olimpice de iarnă anul viitor.

Cu o astfel de ofertă bogată, se poate înțelege că oferta individuală (pentru un eveniment sportiv) nu se lasă mai marginală. De exemplu, un meci de fotbal feminin din Islanda are 20 de opțiuni de pariere, ceea ce spune multe despre bogăția ofertei. Nu numai că fotbalul ne prezintă o ofertă generoasă, ci și tenis, baschet, handbal și alte sporturi mai cunoscute.
Unibet are o ofertă foarte bună și în ceea ce privește pariurile live, diversitatea lor este impresionantă. De multe ori, vedeți mai mult de 100 de evenimente simultan în această secțiune și aici vorbim nu numai despre fotbal, tenis, baschet, handbal, ci și despre sporturi mai puțin cunoscute, pentru care este destul de dificil să pariați în alte case de pariuri online.

Dacă pariul / biletul nu merge așa cum doriți sau dacă doriți să vă protejați câștigurile, puteți apela opțiunea Cash Out, care va închide Pariul prin creditarea sumei câștigate până la acel moment al evenimentului, suma pe care o puteți vedea în avans, desigur.
În același timp, Unibet este una dintre casele care oferă cele mai mari șanse, această casă de pariuri funcționează cu un profit sub 5.5%, cel puțin în fotbal. Cei care au un profit atât de mic sunt cei mai buni case de pariuri pentru calitatea pariurilor. Cu cât profitul este mai mic pentru un anumit eveniment, cu atât sunt mai mari șansele oferite de această casă.

Interfață și bilet de pariuri

Interfața Unibet este plăcută pentru ochi, sportul poate accesa foarte ușor, din lista din stânga. După ce accesați sportul, vă aflați în centrul paginii de evenimente live și viitoare în acest sport. Pentru a ajunge la competiția țintă, alegeți rasfatata…”, secțiunea din partea de sus. Alături de această secțiune apare și cel care are pariuri antepost (pe termen lung)

Pentru a adăuga o opțiune la biletul de pariu, selectați-o. Odată ce ați făcut acest lucru, veți vedea că selecția dvs. va apărea în colțul din dreapta sus al paginii. Dacă adăugați mai multe opțiuni pe bilet, acestea vor apărea unul sub celălalt. Într-o cutie goală, completați pariul pe care doriți să îl plasați și apoi calculați automat câștigul potențial, în funcție de cota totală a biletului.

Aplicație mobilă

Site-ul Unibet poate fi accesat nu numai de pe desktop, ci și de pe tabletă sau telefon mobil, din browser sau, pur și simplu, prin intermediul aplicației Unibet. Puteți să-l descărcați direct de pe site accesând secțiunea aplicații, care este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Navigarea în aplicație este simplă, accesul la fiecare eveniment sportiv este ușor, iar biletul zilei poate fi plasat cu ușurință.

În ceea ce privește evenimentele live, acoperirea este impresionantă, evenimentele sunt de fapt aceleași cu cele de pe desktop. Pariurile, fie Live, fie pre-live, sunt ușor de plasat, chiar dacă sunt în măsură să primească notificări relevante despre meciurile importante.

Transmisii live

Unibet ne oferă aproximativ 30.000 de emisiuni anuale, fiind astăzi un agent de pariuri care oferă cele mai multe evenimente live. După cum vă puteți imagina, evenimentele sunt difuzate nu numai din sporturile importante, ci și din unele dintre cele mai puțin urmărite în România, cum ar fi Cricket, Boles( bile), volei pe plajă, tenis de masă, darts etc.

Dacă doriți să vizualizați programul de difuzare live în următoarele 24 de ore, accesați secțiunea “LIVE Streaming”, în partea de jos a listei din stânga, din meniul de programe sportive pe care puteți paria pe Unibet. În cazul în care doriți să consultați programul de difuzare în direct pentru câteva zile, accesul la sub – categorie de pariuri (vechi) în categoria de pariuri, secțiunea Unibet TV, care poate fi găsit lista scrolland din stânga.

În plus, transmisiile live pe care le au parte, și dacă aveți acces la aplicația mobilă. Spre deosebire de opțiunea de masă, aproximativ 10.000 de evenimente sportive pe an vor fi difuzate aici.

Unibet Casino

Unibet Casino

Din toate punctele de vedere ale cazinoului Unibet, există multe motive pentru care acest brand este considerat unul dintre cele mai bune pentru orice gen de jucător. În propoziția de mai mult de 200 de sloturi clasice, sloturi Vegas, sloturi de Acțiune, sloturi pentru animale și natură, fantezie sloturi, sloturi pentru filme și TV și sloturi pentru muzică, inclusiv cele mai faimoase jocuri, cum ar fi Book of Ra, Lucky Lady’s Charm sau Sizzling Hot. Indiferent de opțiunea aplicației mobile pe care o spunem, indiferent dacă este vorba de un pariu dintr-un browser sau de descărcarea de aplicații dedicate iOS și Android, majoritatea utilizatorilor care au acces la casinoul mobil Unibet au declarat că sunt mulțumiți atât de grafica jocurilor, cât și de platformă. Pentru a vă bucura pe deplin de caracteristicile oferite de Unibet Casino, trebuie să aveți un dispozitiv de înaltă performanță și o conexiune bună la internet.

Clienții care se înscriu pentru prima dată la Unibet casino pot alege din 2 oferte de bun venit, de la 100% la 1000 $ sau de la 200% la 300$. Oricare dintre cele două opțiuni pe care le puteți alege în timpul deschiderii contului, în ambele cazuri veți primi, de asemenea, 20 de rotiri gratuite în slotul Superflip. Pentru cei cu un buget mai mic, este clar că oa doua opțiune de bonus este mai potrivită deoarece dublează primul depozit. La fel ca orice cadou oferit de agențiile online, Aceste bonusuri sunt însoțite de condiții de lansare, care sunt destul de ușor de realizat atunci când se ia în considerare opinia jucătorilor care le-au abordat.

Unibet poker

unibet poker

Un site de pariuri atât de mare ca Unibet a fost normal să aibă o secțiune de poker, iar pentru joc Aveți 2 opțiuni. Primul și recomandat de noi este de a descărca o aplicație dedicată pentru PC sau Mac și instalați-l, astfel încât să puteți accesa mesele de poker disponibile mult mai repede și sunteți sigur că nu vă confruntați cu probleme. A doua opțiune prezintă jocul direct din browserul de internet, care este mai ușor pentru unuii, deoarece nu trebuie să descărcați niciun software. Dacă aplicația de poker direct din browser nu funcționează asigurați-vă că blocarea ferestrelor pop-up este dezactivată, dar și blocul de anunțuri este dezactivat. După ce v-ați conectat la aplicație, trebuie să selectați limba (din păcate, Limba română nu este încă disponibilă) și fusul orar în care jucați. Poate părea banal să alegi timpul, dar este foarte important pentru că trebuie să știi exact la ce oră începe un anumit turneu de poker pe care vrei să-l participi.

Suport tehnic

Unul dintre punctele forte ale Unibet este suportul tehnic și aici ne referim nu numai la chat, ci și la e-mail. Unibet a fost premiat cu nenumărate rânduri ca cel mai bun operator sportiv în relațiile cu clienții. Serviciul live de chat în limba română este disponibil zilnic între orele 11: 00 și 00:00, în timp ce prin e-mail, de asemenea în limba română, zilnic între orele 11:00 și 23: 00. Dacă în cazul chat-ului live primiți răspunsul pe care îl doriți în mod normal în decurs de 2-3 minute, operatorii fiind suficient de operaționali dacă ne permiteți acest joc de cuvinte, răspunsul prin e-mail la anxietatea dvs. va veni în câteva ore.

Informații generale

Fondată în 1997 de un jucător suedez, Unibet rămâne unul dintre cele mai populare case de pariuri online din lume, ceea ce reprezintă o recomandare excelentă pentru toți jucătorii.

Șansele prezentate la Unibet sunt mai mari decât multe alte case de pariuri din cauza profitului mic. Dacă ne uităm atât la suportul tehnic, cât și la acțiunile sportive și nu numai, începem să înțelegem de ce Unibet este preferabil unor astfel de jucători.

Leave a Comment