Winmasters Sport

Stiri de pariuri

Agenția de pariuri online Winmaster este una care se adaptează în mod constant nevoilor jucătorilor romani. Acest lucru a fost posibil prin comunicarea constantă cu jucătorii și punerea în aplicare a multor idei provenind de la ei. Un bonus interesant de bun venit, un pariu bogat pe pariurile sportive pre-meci și Live și pariurile ante-post, care nu numai că vizează fotbalul, sunt unele dintre argumentele care fac Winmasters agenția în care doriți să plasați pariurile.

Introducere

IntroducereLa început, casa de pariuri online Winmasters nu a fost prea bine primită de utilizatori din cauza problemelor care nu țineau neapărat pariurile. Acest lucru este adevărat, iar pariurile sportive nu au fost așa pentru a vă oferi un spin. Din fericire pentru ea, Winmasters a realizat în timp util nevoile jucătorilor, schimbându-și în mod semnificativ oferta în ultimii doi ani. Cu peste 25.000 de evenimente live, Pariuri Speciale nelimitate, o nouă aplicație mobilă cu Funcție pulse betting, cash-out și pariuri rapide, această placă a devenit una dintre cele mai bune și îndeplinește toate cerințele jucătorilor din România.

Îmbunătățirea abordează mai multe probleme, una dintre cele mai importante fiind bonusul de bun venit, care a suferit multe schimbări în ultimul timp, a devenit în prezent una dintre cele mai mari din România. Un aspect care îi determină pe jucători să deschidă un scor în Winmasters este capacitatea de a oferi propriile pariuri online. Puteți crea pariurile pe care le doriți de la toate evenimentele sportive prin trimiterea unui e-mail cu 48 de ore înainte de începerea meciurilor la o adresă dedicată acestei oferte. După confirmarea ofertelor dvs., veți găsi cote în secțiunea “Pariuri de la utilizatori”.

Iată ce trebuie să știți despre Winmaster

De ce aici?

 • Bonus de înregistrare este destul de tentant, peste medie
 • O ofertă substanțială de evenimente sportive live și pre-live
 • O campanie bună de promoții sportive pentru toată lumea
 • Posibilitatea de a plasa pariuri antepost (pe termen lung)
 • Emisiuni sportive pe platforma Win masters

Servicii

 • Căutați imediat un eveniment prin intermediul funcției ” căutați pariuri”
 • Accesibilitate ușoară la competițiile pe care le doriți
 • Prezentarea Programului de difuzare în direct
 • Cele mai populare competiții de fotbal din partea de sus a paginii
 • Înregistrarea se efectuează în cel mult două minute

Opțional

 • Posibilitatea de a oferi pariuri
 • Prezentarea statisticilor preliminare pentru fiecare sport
 • Abilitatea de a adăuga meciuri live la favorite (în partea de sus a paginii)
 • Posibilitatea de a paria pe piețele rapide în direct
 • Posibilitatea de a vizualiza doar oferta pre-live a zilei

Bonus de înregistrare

În această nouă agenție, puteți utiliza pachetul de bun venit de până la 1500 de ruble. Aceasta oferta este împărțit în primele 3 depozitului de la Winmasters, după cum urmează: pentru primul depozit aveți de 100% până la 600 RON bonus (acest bonus, împreună cu originalul depozit trebuie să fi rulat cel puțin 5 ori în rate 1.90 sau 1.40 a alege de la, dacă acest lucru de mai multe bilete). Pentru al doilea depozit, obținem de la 20% la 400 RON sub formă de FREEBET, iar pentru al treilea depozit primim de la 20% la 500 Ron FREEBET. Acest freebet trebuie efectuat o singură dată pe un bilet pre-meci sau live, cu o cotă minimă de 1.80 pe alegere. Pariurile pentru handicap și predicție / Tricast nu vor fi luate în considerare la lansare.

Verificarea identității, obligatorie în termen de 30 de zile, aduce jucătorului care a făcut primul depozit freebet de 40 de dolari. Pariul gratuit poate fi folosit doar pe pariu,, singur ” (bilet cu o singură alegere) cu minma 2.00. Freebies trebuie să fie livrate în întregime.

Pariuri și oferte

Avem șanse destul de bune pentru Winmasters, iar diferența nu va fi vizibilă până când nu jucați mai multe meciuri pe bilet, de obicei dacă jucați bilete cu mai multe selecții, nu veți observa prea multă diferență în competiție. Oferta arată suficiente meciuri din cele mai importante competiții din lume, indiferent de ceea ce vorbim despre fotbal, tenis sau alte sporturi secundare. Cu toate acestea, pe alte sporturi, acest lucru nu va face rău dacă piețele de pariuri sunt îmbunătățite.

Reputație

Fiind primul on-line casa de pariuri din România, care a primit o licență, a provocat unele controverse, prin urmare, mulți au scăpat de această perioadă, agenția, dar cu timpul lucrurile au intrat în normalitate, marca a făcut câteva interesante campanii de promovare, arătând de ce sunt în stare, ce fel de pariu sunt disponibile și cât de ușor se poate face trecerea de utilizator dintr-un forum de pe internet.

Bonus de bun venit și promoții

Winmasters a avut multe bonusuri de bun venit diferite de când a intrat pe piață și oferă în prezent un pachet de bun venit care recompensează primele 3 depozite. Clienții activi sunt, de asemenea, bine plătiți cu o varietate de mize și bonusuri gratuite, dar mai ales cu un bonus alimentat de la baterie, care ne poate aduce câștiguri de până la 60% pentru bilete câștigătoare cu cel puțin 14 loturi. Dacă am fi repurposed ceva, ar fi că acestea nu sunt cele mai ușoare condiții de îndeplinire.

Transmisii live

Cei care aici încă să facă investiții majore pentru a obține în urma concurenței la nivel de streaming live, dar chiar și așa, noi chiar nu lăsate la uscat Winmasters, pentru mai puțin importante evenimente si alte sporturi vom găsi live video, pe care îl puteți viziona atât pe PC, cât și pe telefonul mobil.

Relații cu clienții

De luni până duminică, între 10 și 22, puteți trăi pe chat cu unul dintre operatorii Winmasters disponibili și puteți rezolva toate problemele. Dacă vă place să comunicați prin poștă, atunci trebuie să știți că programul dvs. de contact este puțin mai lung, zilnic de la 9 la 23 de ore. O altă soluție foarte simplă de a contacta pe cineva de la Winmasters la telefon, la nr. afișat pe site-ul cu tarif normal.

Cum să vă înregistrați

Cum să vă înregistrațiPentru a crea un cont în Winmasters, trebuie să faceți clic pe butonul Înscrieți-vă acum. Acesta este situat în colțul din dreapta sus pe un fundal roșu. Înregistrarea se face pe o singură pagină care conține mai multe secțiuni. Mai întâi trebuie să completați informațiile noastre personale, care include numele (doamna / domn), numele, prenumele, data nașterii, naționalitatea, CNP, adresa de e-mail, țara, orașul, adresa fizică, codul poștal și numărul de telefon mobil.

A doua secțiune include alegerea numelui de utilizator, a parolei, a monedei pentru cont și a metodei de afișare a coeficienților (zecimal, american, fracțional). În a treia și ultima secțiune, trebuie să completăm codul de securitate pentru a dovedi că nu suntem roboți, dar, de asemenea, rețineți că avem peste 18 ani și că suntem de acord cu termenii generali.

 1. Faceți clic aici pentru a intra în Winmasters
 2. După ce faceți clic, veți ajunge la o pagină cu o ofertă de bun venit
 3. Faceți clic oriunde pe pagină pentru a fi redirecționat către formularul de înregistrare
 4. Urmați 3 pași completând datele dvs. personale
 5. Finalizați înregistrarea verificând adresa de e-mail și identitatea

Acțiuni principale

Bonus la pariurile bateriilor

În Winmaster, fiecare bilet cu un minim de 4 opțiuni vă poate aduce un bonus de cel puțin 5% din câștig și nu mai mult de 60%. El pretinde să participe la evenimente de fotbal, baschet,tenis și alte competiții menționate în termenii și condițiile de pe pagina promoției. Pentru a obține un bonus de 60%, trebuie să aveți cel puțin 14 meciuri pe bilet cu un coeficient de 1.35 pe alegere.

Selecție pierdută = bilet câștigător

Rata de baterie cu un minim de 5 părți pentru a se califica pentru această ofertă de asigurare. Fiecare eveniment de pe bilet ar trebui să fie la o rată minimă de 1.25, iar rata ar trebui să fie de cel puțin 20 de ruble. În cazul în care un meci pentru un bilet este pierdut, pariul va fi returnat în întregime sub forma unui pariu gratuit în termen de 50 de ruble.

Opțiuni de pariuri și acoperire sportivă

Site-ul de pariuri sportive online Winmasters ne prezintă o ofertă consistentă, pre-live, care include 28 de sporturi, inclusiv electronice (E-Sports), precum și sport, cum ar fi șah, fotbal Gaelic, MMA sau surfing. Interesant este faptul că există un fapt în această casă de pariuri că ne oferă posibilitatea de a oferi diferite pariuri pe care le obținem. Ofertele trebuie trimise la adresa dvs. de e-mail pariuri@winmasters.ro mențiune în e-mail și contul de utilizator Winmasters. Aceste pariuri pot fi vizate atât la competiții românești, echipe românești sau jucători romani, cât și la calificări cu evenimente din competiții externe.

În acest birou de pariuri, evenimentele de fotbal din cele mai bune campionate au peste 100 de opțiuni de pariere, care în campionatul României oferă aproximativ 100 de pariuri disponibile.Subliniem posibilitatea de a paria pe colturi, hărți, intervale și pe piață, Câștigătorul meciului și mai sus / mai jos numărul de goluri marcate într-un meci”” avem o mulțime de linii de pariuri pe alte sporturi populare, tenis, baschet, handbal, dar, de asemenea, mai puțin cunoscute tipuri de sport, cum ar fi evenimente în marile competiții la volei, în cazul în care găsim mai mult de 10 de opțiuni de pariere.

Variata este, de asemenea, o ofertă în ceea ce privește pariurile în timp real, o secțiune în care întâlnim în mod constant mai mult de 50 de evenimente în același timp. Putem ști oricând câte evenimente putem câștiga în pariurile live, deoarece numărul lor este înregistrat pentru dreptul fiecărui sport.

Pariurile oferite de Winmasters variază de la mediu la cel mai înalt, cu casele de pariuri care profită de la 5.5% la 7%, cu condiția ca alte case să aibă un profit de peste 7%. Cu cât profitul este mai mic, cu atât sunt mai mari șansele.

Interfață și bilet de pariuri

Interfata Winmasters este bine organizat și ușor de a accesa evenimentelor sportive, care pot fi găsite în lista competițiilor sportive, cât și în coloana din stânga, precum și de a folosi funcția de căutare de evenimente sportive, situate în colțul din stânga sus. Pentru a utiliza această opțiune, este suficient să introduceți numele echipei sau jucătorului și vor fi afișate toate evenimentele în care va participa subiectul și care se încadrează în oferta de pariuri.

Pentru a forma / cel mai-cel mai bun caz-pariuri-pentru-pariuri bilet live este suficient pentru a selecta pariul dorit. În colțul din dreapta sus al paginii va fi afișat un bilet cu selecții situate unul sub celălalt. Din opțiunile afișate de Bilet, simplu, combinat și sistem, puteți alege opțiunea în care pariați pe Opțiunile prin adăugarea unui pariu într-un câmp special conceput.

Aplicație mobilă

Internet Winmasters casa nu a beneficiat încă de aplicația mobilă. Accesând secțiunea “Mobile” din colțul din dreapta sus al paginii, interfața site-ului se va schimba ca și cum ați accesa site-ul de pe telefonul mobil. Aici puteți urmări evenimentele live ale timpului sau puteți vedea cele preferate care provoacă interes pentru mulți utilizatori. Dacă alegeți oricare dintre ele, veți vedea pariurile pe bilet, în partea dreaptă, puteți plasa Pariul fără probleme.

În plus, puteți vizualiza ofertele pre-live-pentru toate sporturile și pentru următoarele 3h, 6h, 12h, 24h, 48h și, respectiv, 72h. În același timp, veți vedea toate acțiunile Winmasters care apar pe site. Spuneți că puteți accesa site-ul și de pe telefonul mobil, dar numai din browser.

Transmisii live

Emisiunile sportive sunt o aplicație recentă pentru Winmasters și prezintă o ofertă proastă, în care sunt disponibile numai Bundesliga între campionate. De asemenea, putem urmări această platformă meciuri din ligile inferioare ale Italiei și, mai rar, un joc de tenis, baschet sau alte sporturi.

Pentru a vedea ce emisiuni sunt oferite pe site, trebuie să accesați secțiunea “Live TV” de pe prima pagină. În această secțiune, programul este disponibil pentru următoarele 5 zile. Acesta va fi actualizat zilnic. Evenimentele difuzate în timp real vor fi recunoscute în secțiunea de pariuri înainte de meci cu o pictogramă ușor de identificat. Emisiunile sportive sunt disponibile jucătorilor care au un cont de cel puțin 1 USD sau celor care au pariat pe Winmasters în ultimele 24 de ore.

Winmasters Casino

Winmasters CasinoCu peste 350 de sloturi în ofertă, Winmasters Casino este unul dintre cele mai bune case de pariuri din acest punct de vedere. Toate sloturile sunt, în general, inspirate de viața reală, jocuri, povestiri și chiar filme populare. Înainte de a investi în jocuri de noroc online, avem posibilitatea de a încerca toate aceste jocuri ca slot machines GRATUIT în modul demo. În general, pariurile încep de la 0.01 ron și ajung la 50 sau chiar 100 RON pe rotire. Cu această gamă diversă de” pacanele”, dar și cu mize reglabile pentru toate buzunarele, vedem Winmasters Casino o alegere care trebuie luată în considerare. Dacă nu vă place să jucați singur, aflați că Winmasters oferă mese de blackjack 10 + Live și mai multe mese de ruletă cu dealerii pe care puteți paria până la 5000 de ruble pe pariu.

Principalul punct forte al oricărui brand ar trebui să fie un bonus de bun venit, mai ales într-un cazinou unde știm cu toții că funcționează foarte mulți bani. Clienții noi care intră în Winmasters Casino au un bonus de 100% la prima depunere, până la 1.500$, dar asta nu e tot, jocul Riches of Ra oferă încă 20 de rotiri gratuite. Pentru a obține dreptul la acest cadou, asigurați-vă că ați împachetat codul promoțional: “ROCASINO1500” când faceți primul depozit. Pentru a accepta oferta de bun venit trebuie să facă un minim de 40 RON și prin runde gratuite puteți câștiga nu mai mult de 200 RON. Termenii generali ai bonusului Winmasters sunt după cum urmează: kilometrajul minim x30 nu depășește 60 de zile.

Suport tehnic

Pentru orice probleme legate de această casă online, puteți contacta operatorii accesând fila ” aveți nevoie de ajutor?”situat în colțul din dreapta sus al paginii principale. Aici aveți opțiunea de a le contacta prin chat, disponibil zilnic între orele 10:00 și 22:00. De asemenea, puteți completa Un formular direct de pe un site în care vă puteți exprima îngrijorarea, răspunzând operatorilor la un formular care vine la adresa dvs. de e-mail. În plus, puteți trimite un e-mail support.rom@winmasters.com acest serviciu este disponibil zilnic între orele 09: 00 și 23: 00. Aceleași ceasuri sunt disponibile pentru contactul telefonic cu operatorii care oferă asistență în limba română.

Informații generale

Lansat pe piața românească imediat după reglementarea sa, Winmasters se numără printre preferatele jucătorilor care pot oferi chiar și propriile pariuri aici. Un mare plus pentru această agenție este numărul mare de acțiuni săptămânale foarte apreciate de jucători. De asemenea, un plus pentru această casă de pariuri este oferta C,, pariuri de la utilizatori, ” prin care putem oferi propriile noastre pariuri.

Leave a Comment