Winner Bet, cote speciale joi!

Scoala pariurilor

Astăzi, casa de pariuri Winner vă propune să pariați pe pariurile speciale oferite sub forma Winner Bet. Printre alegerile zilei se numără jocurile de baschet, fotbalul de tenis.

Unul dintre partidele care câștigă cote speciale este CSM Oradea vs BC Mures, finala Campionatului Național de baschet. Astăzi, de la ora 19: 00, live pe DIgi Sport 2, Oradea se joacă cu titlul pe masă după ce echipa de la Targu Mures a reușit să dețină finala într-un meci decisiv, învingând acum două zile la 79-70. Chiar dacă Mures se află în cea de-a doua finală a Campionatului la rând, favoritul este CSM Oradea, care primește o cotă de 1.50 în Winner.

Anglia și Portugalia vor merge astăzi, până la începutul Euro 2016. Wayne Rooney vs Cristiano Ronaldo, doi dintre cei mai buni jucători în acest moment. Ambele echipe câștigă, calificările Albion au reușit să câștige cu 2-1 în fața Australiei, în timp ce Portugalia a câștigat forfight împotriva Norvegiei cu 3-0. De data aceasta, lucrurile sunt diferite, cele două echipe se străduiesc să înceapă turneul final moral, dar echipa care pare să fie mai mult în formă, având mai mulți jucători care pot face diferența este Anglia. Victoria lor este 2.15 dacă utilizați Winner Bet.

Dominic Tiem și David Goffin se luptă pentru un loc în semifinalele Rolan Garros. Swiss este considerat viitorul tenisului mondial cu 22 de ani și victorii de la cei mai buni jucători, cum ar fi Roger Federer, pe care la câștigat la Roma. În actuala ediție a operei franceze, Thiem sa mutat la rândul său, Cervantes, Garcia Lopez, Zveres și Granollers – Puhol. Goffin, pe de altă parte, se situează pe locul 13 în lume și a atins această etapă după ce a eliminat jucători precum Barrere, Berlocq, Almagro și Gulbis. De obicei, Thiem este un favorit, având un moral mult mai bun, mai ales că vine și după triumful de la Nisa. Câștigul elvețian câștigă cota 1.65 în Winner.

Leave a Comment